עבור לתוכן

איך לעשות 1080P??

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לאחר שפירמטתי את המחשב התקנתי את הדרייבר של NVIDIA ולאחר מכן אני לא רואה את כל המסך, לא רואה את הצצדים, לא רואה את התתחל ועוד....

בפעם הקודמת שזה קרה הצלחתי לסדר דרך ההגדרות של ה-NVIDIA אבל עכשיו משום מה הוא חוסם לי את הגישה לשנות את הגודל.

משום מה אני מנסה לשנות את "פורמט האות או HD" בלוח בקרה של ה-NVIDIA אבל משום מה אין שם 1080P רק 1080I וזה מה שהורס לי את התצוגה.

הרזולוציה שלי היא 1680X1050 וזה גם ככה המסך, הוא מחובר מ- DVI ל- HDMI.

אין לי שמץ של מושג מה לעשות אני ככה מיום חמישי שעבר!

תודה למי שיודע איך לפתור את הבעיה!

תודה!!!!

• תגובות 87
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

ניסית דרייברים ישנים יותר?

פורסם
  • מחבר

כן אבל עליתי על הבעיה...

כשאני משנה את "פורמט האות של או HD" בלוח בקרה של ה- NVIDIA ל- 1080I אז אני יכול לשנות את הגודל של התצוגה של המסך דרך הלוח בקרה של ה- NVIDIA.

אבל משום מה אני לא רואה טוב ב- 1080I המסך שלי תומך ב- 1080P שזה לא מראה בהגדרות. וככה אני חא יכול לשנות את הגודל של המסך דרך הלוח בקרה של ה- NVIDIA. ניסיתי כל פעולה אפשרית אני לא יודע כבר מה לעשות?? דרך אגב תודה! והרזולוציה של המסך (וככה היא אמורה להיות) היא 1680X1050

תודה ומקווה שתיתן לי פתרון!!!!

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

חבריקו המסך שלך אינו תומך רזולוציונרית ב1080P לכן הוא לא יכול לתת רזולוציה כזאת.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה שענית!

אבל המסך שלי תומך 1080P עובדה עכשיו אני רואה ב- 1080P אבל אני לא רואה את הצצדים.

יש את הבעיה שאי אפשר לשנות את "גודל תצוגת שלוחן העבודה" (משהו כזה) ב- 1080P רק ב- 1080I וב- 1080I אני לא רואה טוב.

לפני שפירמטתי את המחשב זה עבד וראו מעולה הכל עבד אבל עכשיו זה לא מסתדר לי.

פורסם

המסך שלך לא תומך ברזולוציה הזאת, וכתבת את זה בעצמך...

1080p (או FullHD) זאת רזולוציה של 1920x1080.

כל מה שעשית בפעם הקודמת היה להכריח אותו להציג רזולוציה לא נכונה ולא טבעית עבורו, ואז לעוות את התמונה כדי שהיא תיכנס ברזולוציה הנכונה של המסך. מיותר ורק פוגע באיכות.

פורסם
  • מחבר

אז מה אני עושה בשביל לראות 1680X1050 בלי שהמסך יהיה חתוך???

אני מעדיף להכריח אותו שיראה ככה.

שתבין כשלא היה לי את הדרייבר ראיתי בסדר בלי חיתוכים במסך, אבל הייתי צריך את הדרייברים של הכרטיס מסך בשביל כל המשחקים והכל ועכשיו יש חיתוכים.

רק שתדע שאני מפעיל את המחשב אז הוא רושם לי על ההתחלה 1680X1050 ו- 1080P אז אני לא יודע איך "להכריח אותו" בשביל שיראו טוב.

תודה ומקווה שתעזור לי!!

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

איזה מסך יש לך ?

עדיף שתגיד דגם מדויק

פורסם

Proview- SF22-XC

22" High Definition LCD TV

1680*1050

60 הרץ

http://www.proview.com/Product/Product_Spec.aspx?sn=498π=121&ii=5745

מקווה שזה עוזר!

תודה!

אתה בין 720p ל-1080p

אתה עדיין אמור לראות מצויין למרות שאתה לא מנצל את מלוא הסרט באיכות 1080p.

(720p גם נחשב כ-HD)

אני מציע לך להחליף נגן שיכול להציע לך להציג סרט HD ולכוון אותו כרצונך.

פורסם

המסך שלך תומך עד 1080i ,למה שהוא יתן לך 1080p??

גם אני עם 22" מפעיל רזולוצייה 1920*1200 והוא לא תומך בכלל ואז אני לא רואה את הקצוות ,זה אומר שזו לא רזולוצייה טיבעית תעבוד עם 1080i

פורסם
  • מחבר

המסך שלך תומך עד 1080i ,למה שהוא יתן לך 1080p??

גם אני עם 22" מפעיל רזולוצייה 1920*1200 והוא לא תומך בכלל ואז אני לא רואה את הקצוות ,זה אומר שזו לא רזולוצייה טיבעית תעבוד עם 1080i

אבל אז המסך עובד עם 30 הרץ ואז אני שהכל מטושטש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים