עבור לתוכן

מחפש עיצה לפני קניית טלוויזיית LCD

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

אני מחפש טלוויזיית LCD לסבא וסבתא שלי, בתקציב של 3500 ש"ח בגודל של 37 אינץ'.

קיבלתי הצעה לטלוויזייה של BEKO, אני לא מכיר אותם בתחום הזה (אני יודע שבתחומים אחרים הם בסדר גמור - מדיח כלים,תנור וגז)

הסיבה שאני חושב על הטלוויזייה הזאת היא האחריות שאני מקבל עליה - 5 שנים אחריות מבית ישפאר!!!

(הטלוויזייה תשמש אך ורק לצפייה בערוצי HOT דרך ממיר דיגיטאלי - לא יהיה שימוש במכשיר DVD או בקונסולה כלשהי), האחריות היא נושא שחשוב לי מאוד.

יש למישהו נסיון איתם בתחום?או שיכול להפנות אותי לביקורות עליהם?

בתודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

אני אנסה לעזור לך למרות שלא ממש יצא לי לראות טלויזיות של BEKO ...

בלי קשר לBEKO אחריות זה טוב ויפה

אבל לפעמים צריך לקרוא קצת יותר לעומק..על מה בדיוק האחריות 5שנים הללו ? מה מדיניות החברה שמאחורי האחריות

כי לרוב הבעיה בLCD זה פיקסלים מתים... ואני בספק אם יחליפו לך טלויזיה על 4-5 פיקסלים מתים אחרי 4+ שנים..

אבל יכול להיות..אז יהיה נכון תחילה לטעמי לשאול את המוכר או באתר של ישפאר אם רשום.. מה מכוסה ב5 שנים הללו..

עדיף אחריות של 3 שנים שמכסה גם כמות מעטה יחסית של פיקסלים מתים ..מאשר 5 שנים שבהם צריך כמות מסחרית של פיקסלים בשביל שיחליפו טלויזיה/פאנל..

זה כיוון החשיבה שלי בנוגע לאחריות...

ועכשיו עם קשר לBEKO מכיוון שאני לא מכיר את החברה בשום מוצר שלה ..קשה לי להגיד לך אם היא טובה או רעה...

אבל אני כן יכול להגיד לך להיות עם ראש פתוח...ותבקש עצה בפורומים שזו המומחיות שלהם כמו זה:

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=2

נ.ב: בדקתי באתר של ישפאר ..לא מצאתי לך שום דבר שם לגבי האחריות..חוץ מטלפונים של מרכזי שירות...זה אופיני להרבה חברות בארץ

רוצים לשמור על עמימות ודברים לא כתובים..כדי שבעתיד לא תתפוס אותם במילה \: ..זה עוד סיבה למה 5שנים זה יפה על הנייר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים