פורסם 2009 בפברואר 216 שנים היום היה לי צו ראשון ויש לי כמה שאלות:1. יש לי פרופיל 97, ואני יותר בכיוון של ללכת למודיעין או ליחידות מחשבים ופחות בעניין של שירות קרבי, יש לי סיכוי להגיע אליהן או שלא ייתנו לי?2. מתי אני אמור לקבל את המנילה?תודה
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים 1.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=391351.msg3361149#msg3361149
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים היום היה לי צו ראשון ויש לי כמה שאלות:1. יש לי פרופיל 97, ואני יותר בכיוון של ללכת למודיעין או ליחידות מחשבים ופחות בעניין של שירות קרבי, יש לי סיכוי להגיע אליהן או שלא ייתנו לי?2. מתי אני אמור לקבל את המנילה?תודה יש דברים בחמ"ן שיותר חשובים לצבא מקרביאם יזמנו אותך למיונים לאחד מהדברים האלה ותעבור, כנראה שאתה משוחרר מקרביאם לא הצלחת להתקבל לשום דבר שהצבא מעדיף על קרבי, באסהאני חושב שעתודאים עדיפים על פני קרבי גם, אבל בכל מקרה אומרים שעתודה זה חרא
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים כמו שנאמר תלמד לפני צבא מקצועות שמחפשים בחיל שאתה רוצה לשרת . אם אתה לומד תואר 1 בשפות/היסטוריה צבאית/תרבותית של מדינות ערב אתה מתקבל ישירות למודיעין .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.