עבור לתוכן

p4 1.5G ישן נתקע ועושה ביפים...

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה

אחרי שלפני פחות משנה (אם אתם זוכרים) פירקתי את המחשב כמעט לגורמים , שמתי משחת קירור חדשה על המעבד וקצת שדרוגים הוא שוב עושה בעיות.

לפני כמה זמן באמצע עבודה על המחשב הוא פתאום קופא. בלי שום הכנה מראש פתאום הכל נעצר, פשוט קופא. אי אפשר להפעיל את ה task manager כדי לבצע כיבוי, הפעלה מחדש או לסגור את התוכנות ברקע.

כל פעם שהוא קופא ככה אני נאלץ ללחוץ על הריסטרט ולהדליק מחדש באופן לא מסודר כי שום דבר אחר לא מגיב\עוזר. כשהוא עולה מחדש יש שתי אופציות או שעולה לי מסך כחול שאומר שיש איזו בעיה בכונן ( (need to check drive for consistancy ומתחיל בדיקה אם אני לא לוחץ על כלום. אופציה שניההיא שהוא בכלל לא עולה ומשמיע ביפים לפני שהווינדוס עולה.

עשיתי בדיקת דיסק ודיפרגמנט, הורדתי מלא דברים מהסטארט-אפ ושום דבר לא עוזר.

יש למישהו רעיון?

הלך איזה חלק או שאולי זה בכלל משהו בתוכנה?

בד"כ כשיש ביפים זו בעיית חומרה.

אגב, לפני שנתיים המחשב היה אצל טכנאי והוא אמר לי שהדיסק שלי כבר טוחן...

אני אודה לכם מאוד על העזרה המהירה. אני סטודנט וזו תקופת בחינות וכל החומר עליו אז...

פורסם

לפי מה שאתה אומר זאת נראית בעיה בזיכרון. (הקפיאות)

תריץ memotest אם יהיה שגיאות כנראה שתצטרך להחליף זיכרון

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

אני אריץ ואחזור לספר איך היה :s05:

פורסם
  • מחבר

אני מנסה להריץ memtest ולא מצליח :kopfpatsch:

מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי בדיוק איך עושים את זה...

הורדתי פעם את הקובץ מהאתר לדיסק און קי ולא הצלחתי לפתוח ולהפעיל,

הלכתי לאתר memorytest86.com והורדתי משם את הקבצים וגם לא הצלחתי אח"כ לפתוח ולהפעיל

פורסם
  • מחבר

תודה רבה shuy

הכנתי את הדיסק במחשב של אחי ולקחתי אותו למחשב שלי.

דאגתי שב bios הכונן הקטן יהיה first boot device ועשיתי יסטרט עם הדיסקט בפנים.

אמור לפעול משהו במהלך הפעילות של התוכנה (עד סוף ה-5-6 שעות שצריך לתת לה לעבוד)?

הדבר היחיד שקרה (ועדיין קורה...) הוא שבצד שמאל של המסך התחילה לרוץ עמודה של "1003" מלמעלה עד למטה ואחרי כמה דקות זה נעצר על 10

זה אמור להיות ככה?

אגב, המשכתי להסתכל במדריך שם על כל עניין הביפים של ה bios. יש לי amibios והוא מצפצף שלוש פעמים.

לפי ההסבר שם זה זיכרון.

יש עדיין טעם להריץ memotest?

שוב תודה

פורסם
  • מחבר

שבוע טוב,

אז ככה, הרצתי ממוטסט והזכרונות תקינים לחלוטין

בדקתי את מספר הביפים שהמחשב עושה מד פעם בהפעלה. זה 8-9 ביפים ולא 3 כמו שחשבתי.

בלינק שצורף בהודעות למעלה היה כתוב שמדובר בבעיה ב BIOS או שצריך להחליף לוח אם.

קראתי את המדריך על התקנת BIOS חדש והבנתי שזה לא מומלץ. ראיתי בחוברת של הלוח אם שיש משהו שנקרא MSI LIVE ואיתו אפשר לעדכן את ה BIOS.

יש טעם\אפשר לעדכן או להתקין מחדש את ה BIOS באמצעות MSI LIVE?

פשוט נראה לי שזו האפשרות היחידה שאני יכול להציל את המחשב שלי מבלי לקנות חדש (ואני לא רוצה לקנות חדש)...

בבקשה עצה, עזרה, כל דבר....

תודה ושבוע טוב

פורסם
  • מחבר

עדכון קצר,

נכנסתי לאתר של MSI מהמחשב התקול והורדתי את MSI LIVE MONITOR ואת MSI LIVE UPDATE 3

היה גם איזה קובץ עדכון ללוח אם שלי שהורדתי A6529IMS130.zip והוא חילץ כמה קבצים לדסקטופ

אחד הקבצים נקרא amifl827 פתחתי אותו וזה הקפיץ אותי לאיזה עמוד ונראה לי שעשה משהו ב BIOS...

לא לחצתי על כלום וישר הלכתי ליציאה, אבל עכשיו המחשב פתאום לא נתקע אלא עושה ריסטרטים באופן אוטומטי...

מישהו? בבקשה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים