עבור לתוכן

אנשים בבקשה הצילו התאפס המודם

Featured Replies

פורסם

יש לי מודם 1320 של RTA בגלל טיפשוט ומהירות יד לחצתי רסט המודם התאפס לFACTORY SETTINGS גם האייפי שלו חזר לביתי במקום 10.0.0.138

ל192.168.1.1 קיצר הכל

אז איך אני מגדיר אותו מחדש שני יוכל להתחבר PLZ HELP///

נ.מ

תודה לשכנים הנחמדים שלא שמים סיסמאות לווירלס מה היתי עושה בלעדיכם

פורסם

שכנים נחמדים...

יש לך את המודם מבזק?

אם כן תלך להחליף אותו אצלהם..

פורסם
  • מחבר

אממ בעיה הבזק סטור בעיר אחרת ויש לי טלפון דרך אינטרנט אז איני מנותק מהעולם.

אי אפשר לסדר זאת ידנית?

פורסם

למה להחליף אותו? מה גם שלא יתנו לך...

אם המודם היה מוגדר כמודם אז כלום לא באמת השתנה, הכל צריך לעבוד אותו דבר. מקסימום צריך להעביר את המחשב לקבלה אוטומטית של כתובת IP.

אם המודם הוגדר כנתב, פשוט תגדיר אותו מחדש. רק הפעם הIP לכניסה לממשק שלו היא 192.168.1.1. שזאת הכתובת המקורית לפני השינוי בבזק/רוטל מבצעים לקושחה. במצב הזה אין בכלל טעם להתקשר לבזק כי הם לא תומכים במודם כנתב.

השלבים להגדרתו כנתב הם כדלהלן: כנס ל192.168.1.1, סיסמא היא Admin/Admin (שים לב לA הגדולה), במסך הראשון אתה הולך לquick setup (או משהו דומה שם בצד). הדברים היחידים שאתה צריך לשנות זה בחירת PPPoE ו- vp/vc לשנות ל8/48 בהתאמה. כשהוא מבקש שם וסיסמא להתחברות, תן את הפרטים שלך לחיבור לספק האינטרנט. סיימת.

פורסם
  • מחבר

וואי תודה רבה עכשיו לפחות אני יכול להיכנס דרך החיבור שלי

אבל עוד שאלונת עכשיו זה עובד כמו נתב תמיד מחובר ואיך אני מחזיר את האופציה להתחבר באנצעות חייגן כי זה עדיין לא פעיל

דרך אגב הסיסמא היתה עם אותיות קטנות

פורסם

תתתנתק בתוך הממשק ותשתמש בחייגן PPoE רגיל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל המגיבים הבעיה טופלה :yelclap:

פורסם

ואני שואל למה בכלל לפתוח שאלות כאלה בפורום מחשבים ?

מתקשרים לתשתית כדי שהם יפתרו את זה בשנייה ואחרי זה יעבירו אותך בשיחה לספקית שם יטפלו בבעיות חייגן אם יש כאלה.

חיכית 24 שעות מ12 בצהריים אתמול עד 12 היום רק בשביל ושרפת זמן ועצבים. במוקד זה לוקח בדיוק 10 דקות להסביר לך איך לאפס IP ועוד 10 דקות להגדיר חייגן במחשב/ראוטר :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה עוד אתמול שעה אחרי התגובה של סיזר סלד כשה האינטרנט חזר ואז עם קצת מידע ברשת סידרתי הכל, לא חיכיתי עד היום פשוט הגבתי רק היום ... אוקי דמיין סיטואציה

הטלפון אצלי הוא דרך 012 שזה אומר אין אינטרנט אין טלפון + בדיוק יום לפני יצאתי לבילוי והפלאפון נישכח אצל חבר באוטו (חשבתי טוב נו לא נורא ניקח כבר מתי שהו) ואז בום הכל נופל ואיך מתקשרים לתמיכה בדיוק ??? אפשר ללכת לשכנים : שלום אפשר שיחה אולי? יכול להיות שזה יקח שעה ואני ילך עם השפורפרת הביתה לרגע. תכלס היו נותנים אבל לא היה נעים ולא חשבתי על זה אז.

תשובה מספיק טובה.

פורסם

הטלפון אצלי הוא דרך 012 שזה אומר אין אינטרנט אין טלפון

שנייה VOIP לא עובד אוטונומית, הכל מרוכז בנתב של האינטרנט ?

לחבר שלי יש HOT אז אם אין לו חשמל בבית, אין לו טלפון כי המודם של הכבלים מנותק ללא חשמל.

אני רואה שהכי בטוח להישאר עם בזק למעשה כי הוא לא תלוי לא בחשמל ולא במודם אינטרנט כמו 012.

בעייה עם כל הריכוז תקשורת הזה. שירות אחד מפיל תקשורת ביתית שלמה ומנתק אותך מהעולם :nono:

פורסם
  • מחבר

יש מתאם של 012 שמתחבר למודם והמודם כבר יוצא הלה אין מודם אין טלפון באסה... (וכן VOIP אפשר לקנפג גם בתוך הנתב בלי המתאם אבל זה כבר חברות אחרות לא ב 012)

בזק כן.. אבל ברוב הבתים של היום, הטלפונים כבר מזמן חשמליים ואלחוטיים אז אין חמשל אין טלפון אלא עם יש לך טלפון רגיל קווי

012 לא נוח במיוחד יש הרבה בעיות עם פתיחת פורטים אין לי בכלל נגישות למתאם כי הם שומרים על סודיות דיי מוגבל העסק ואם אני ירצה שינו קטנטן צריך להתקשר אליהם . אבל מה יש 2 קווים ושתי מספרים. אז אפשר גם פקס בנפרד.

פורסם

רק תיקון קטן ...זה VOB ולא VOIP.

וכן באמת צריך על כל דבר קטן להתקשר כי אין גישה לממשק של המתאם .

פורסם

Voice Over Banana ?

שוהאדה VOB :smile1:

פורסם

VoB = Voice over Broadband = VoIP

פורסם

VoB = Voice over Broadband

VOIP= Voice over ip

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים