עבור לתוכן

עזרה|יש לי פינגים גבוהים אני כבר לא יודע מה לעשות

Featured Replies

פורסם

טוב דבר ראשון שלום זאת ההודעה הראשונה שלי פה D:

יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור. פעם הייתי ב-012 עם אחד וחצי מגה אבל זה היה ממש מזמן לפני בערך 3-4 שנים. הייתה לי בעיה לא קשורה לפינגים הפינגים שלי היו דווקא מצויינים בכל המשחקים. לא משנה עברתי ל-014. הכל היה טוב לכמה חודשים אולי שנה אבל בשלב מסוים התחילו לי לאגים. היו לי לאגים באותם המקומות שלא היו לי ב-012 אפילו שחבילת הגלישה שלי כרגע היא 2.5MB שזה יותר ממש שהיה קודם 1.5MB. אם היו לי לאגים במקום אחד אז מלא עוד אפשר להבין אבל בכל משחק ולא משנה מה הוא יש לי פינגים-חוץ משרתים בישראל. ב-DEKARON שזה שרת ארופאי יש לי 1200+ פינג בשרתים פרטיים של DEKARON שמאוכסנים גם כן יש לי 18000 פינג!!!,בכל השרתים הפרטיים של RYL מי שמכיר יש לי פינגים למרות שהשרתים מאוכסנים על חבילה שך 1GB!!! ובכל זאת יש לי דיליים שמגיעים עד 10 שניות. ב-COMBAT ARMS זה לא נכנס לי למשחק אפילו למרות שלאנשים אחרים הנמצאים הנטוויז'ן זה אומר בסדר גמור. התקשרתי לבזק הם רוצים את האייפי של השרת שאיתו יש לי בעיה-עכשיו למצוא את זה לא קל אנשים לא רוצים להביא כתובות מחשש לפריצות או לא יודע מה. ואז יש את החבילת גיימר הזאת. שמעתי שלכמה אנשים זה עזר לכמה לא אני כבר לא יודע אם כדאי להזמין את זה או לעבור לחברה אחרת-בכל אופן יש לי איתם חוזה עד מאי ואני יצטרך לשלם כנס ל-HOT אם אני יחליט לעבור לחבילת גיימר. מישהו יודע מה לעזאזל אני עושה?

פורסם

שלום לך.

אין משהו שאתה יכול לעשות !

הזמן הלוך חזור ( PING ) ליעד נקבע לפי הניתוב אצל ספקית האינטרנט ובתשתית שמובילה לשרתים.

1. דבר עם ספק האינטרנט וכנראה שחבילת גיימר זו האופציה היחידה שלך אם ה DELAY נמצא אצל ספק האינטרנט.

אם הבעיה בשרתים עצמם גם זה לא יעזור .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים