פורסם 2009 בפברואר 116 שנים שלוםיש מחשב לוח אם asus לפני שנתיים אין לנו אחריות.לקחתי לחנות מחשבים תיקון.הם בדקו בזיכרון נימצא תקין.בדקו דיסק קשיח וגם נימצא תקין.בדקו כרטיס מסך AGP נימצא תקין.היחלפנו ספק חשמל חדש באחריות ונימצא תקין.בדקנו חום מעבד נימצא תקין נורמלי.אני משתמש בחלנות XP H.E בעברית.זה קורה בבית בזמן עבודה גלישה אינטרנט ICQ או אתרים יומטיוב או שירים או קליפים.ופתאום ניכבה מחשב ונידלק באמצעעבודה.אני לא יודע מה הבעיה .בחנות אומרים שהכל תקין במעבדה.ובבית שלנו זה קורה, המחשבים שלנו מחוברים לרשת כל חדר יש נקודה רשת ויש אינטרנט בבית.מה יכולה להיות בעיה תקלה?למה המחשב ניכבה בבית?בתודה מראשמיכאל
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים מחבר איפה אתה מתכוון לבטל הריסטרט,בלוח אם או בחלונות XP איפה זה נימצא?כפתור הריסטרט לא תקוע הוא תקין...מיכאל
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים תלחץ לחצן ימני על המחשב שלי , מאפיינים חפש שם באחת הכרטיסיות אני פשוט לא זוכר בדיוק איפה זה כי משתמש בויסטה כבר הרבה זמן איך הגעת לזה שזה וירוס?
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים איפה אתה מתכוון לבטל הריסטרט,בלוח אם או בחלונות XP איפה זה נימצא?כפתור הריסטרט לא תקוע הוא תקין...מיכאלקליק ימני על המחשב שלימאפייניםלשונית מתקדםהפעלה ושחזורהגדורתותוריד את ה V מהפעל מחדש באופן אוטומטינראה לי שזאת בעיית וירוסזאת יכולה גם להיות בעית התחממות.
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מחבר עשיתי הגדרות והפעלה מחדש. עשיתי בדיקה נסיון ושוב ניכבה ונידלק מחשב בזמן עבודה.עשיתי בדיקה וירוסים נימצא נקי אין וירוסים.בדקתי בביוס היתחממות מעבד זה נורמלי מראה מספר 44...הכל תקין.היסתכלתי בלוח אם וראיתי קבלים לא ניפוחים הכל תקין.מה עוד יכולה להיות בעיה תקלה הזאת?מיכאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.