עבור לתוכן

למישהו כאן שמשרת במילואים יצא להחליף נעליים

Featured Replies

פורסם

בחנות מילואים החדשה שפתחו בבקום?

איפה זה בדיוק נמצא ומה שעות הפעילות?

פורסם

אני משרת בגדוד הנדסה. יצא לי להחליף , בתחילת המילואים דיברתי עם האפסנאים שיארגנו לי נעליים מהבסיס לו היינו מסופחים וכאשר קיבלתי את הנעליים מסרתי את שלי.

פורסם
  • מחבר

אני משרת בגדוד הנדסה. יצא לי להחליף , בתחילת המילואים דיברתי עם האפסנאים שיארגנו לי נעליים מהבסיס לו היינו מסופחים וכאשר קיבלתי את הנעליים מסרתי את שלי.

טוב אני מדבר על משהו שונה.. פורסם לפני איזה חצי שנה על זה שנפתחה בבקום סוג של "חנות" למילואימניקים שאפשר לבוא לשם ולהחליף את כל ציודי הבלאי האישיים..

רציתי לדעת אם מישהו יודע משהו על זה..

פורסם

תכל'ס כמעט בכל שירות מילואים רגיל ונורמאלי צריכה להיות לך את האפשרות להחליף את הנעלים ללא שום בעיה, אצלנו בגדוד המילואים אפילו צ'יפרו אותנו והחליפו לכולם את הנעלים לנעלים קלות.... טוב כמעט לכולם(ניחוש אחד מי לא הצליח כי הוא מידה 47 :silly: )

פורסם

לא צריך להחיסחב עד לבקו"ם (שהיום זה מיט"ב :P) כדי להחליף בלאי.

יש כבר לא מעט זמן צוותים ומשאיות של מר"ץ שעושים את העבודה.

אם אתה משרת ביחידה שהיא בדרג הנפרס או מפקדה אז תפנה לאפסנאות ואם זה דרג טאקטי אז יגיעו עד אליך.

פורסם

ממתי מילואמיניקים יכולים להחליף בלאי בצורה נוחה? כשהייתי בסדיר החלפתי את הנעליים של כל הדודים בני ה40+ שלי (שעדיין היו בשירות מילואים

קרבי פעיל)

פורסם

לא יודע מה אתך, אני השתחררתי ב 2002,

וכבר אז מילואימניקים יכלו להחליף בלאי בצורה נוחה,

כל גיוס בבאלי"ש (שזה אומר כל שבוע) הייתה (ואני מניח שזה נמשך עד היום) מגיעה משאית נעליים לצאלים

להחלפות בלאי בשביל הגדוד שמתאמן שם באותו שבוע.

פורסם

ממתי מילואמיניקים יכולים להחליף בלאי בצורה נוחה? כשהייתי בסדיר החלפתי את הנעליים של כל הדודים בני ה40+ שלי (שעדיין היו בשירות מילואים

קרבי פעיל)

מאז ומתמיד, פשוט סינג'רו אותך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים