עבור לתוכן

אוזניות ON EAR עד 180 דולר מארה'ב?

Featured Replies

פורסם

למה שלא תיקח איזה סנהייזר איכותיות מדגם ה HD ראיתי הרבה פעמים המלצות עליהן אני בטוח שהן יותר טובות מ BOSE...

תחכה לעוד תשובות ממומחים יותר :)

פורסם

אם תגיד למה הן ישמשו אותך זה מאוד יעזור. לאילו סגנונות של מוסיקה אתה נוטה להקשיב? כמה שעות?

מה חשוב לך באוזניות? אילו מאפיינים של סאונד? איזה סגנון חתימה? [הרבה באס? הרבה פרטים? במה גדולה? אימג' מדויק? הרבה טרבל? חמימות? ניטרליות? קרות?]

ככל שתיתן יותר פרטים יהיה יותר קל להתאים אוזניות לצרכים שלך. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אה מצטער אני לא מבין מספיק במוזיקה כדי לדעת את הפירוש של כל המושגים האלה :S

בעיקרון אני שומע בעיקר רוק (קלאס וכבד) ומטאל (מכל סוג)

דברים שחשובים לי :

שלא יהיו גדולים במיוחד ושיהיה אפשר להסתובב איתם,בידוד רעשי רקע סביר ושיהיו איכותיות :P

אני ישמע בעיקר מהאיפוד טאצ' שלי וממערכת סטיראו שמחוברת למחשב או מהמחשב עצמו

-

ולזה שמעילך,אני לא מתווכח,אבל זה שיש הרבה המלצות על האוזניות של סהנזיר לא אומר שהם יותר טובות,זה רק אומר שיש יותר אנשים שקנו אותם ובהתחשב בהבדלי המחירים שלהם זה לא מפליא (הבוס עולים כמעט פי 3 אם אני מבין על איזה אוזניות אתה מדבר)

פורסם

ראשית, תיקון קטן: לסנהייזר ישנה סידרת HD אשר כוללת בין היתר את HD650 שעולות כ-500$. [שזה לא שליש מהBOSE]

ועכשיו לעניינו [או ענייניך ליתר ליתר דיוק],

*אני ממליץ לך על האוזניות של BEYERDYNAMIC מסוג DT770. גרסת ה- 80ohm [עכבה נמוכה כדי שהנגן יוכל להניע אותן בקלות].

*אופציה נוספת הן הAUDIO-TECHNICA ATH-A700 [ולא הATH-AD700] הן סגורות.

*ישנן גם הסנהייזר HD555 שהן מצויינות אך פתוחות - משמע תשמע טוב מאוד את הסביבה והסביבה תשמע טוב מאוד את אשר אתה מאזין לו.

בהמשך אני אחשוב על אופציות נוספות ואביא לך אותן.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה,האמת האוזניות האלה נראות לי יותר מדיי מוסרבולות וגדולת ,תסתלכו על הבוס שנתתי לדוגמא איזה קטנות וחמודות הם ,והם גם מתקפלות שזה אחלה,זה הסגנון שאני מחפש ,לא אוזניות DJ ענקיות...

תגידו אולי אתם מכרים מקום בצפון (אני מנהריה) שאפשר ללכת אילו להתרשם מאוזניות איכותיות? (כלומר גם להזין להם)

אולי הביג בוקס?

פורסם

Denon AH-D1000/1

תריץ חיפוש, הן הוזכרו הרבה בדיונים פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים