עבור לתוכן

תהיות גדולות על מסכי קטנים

Featured Replies

פורסם

קודם כל, "הרץ" ?? על מה אתה מדבר בכלל ??

איזה פאנל יש לו ... זה בדיוק מה שאני שואל! אתה לא עוקב :)

לגבי הקסיו - טוב שאתה לא משווה מסך מחשב ללוח-וגיר חחחח

אתה לא עוקב אחי!

אני משווה את הקסיו, כי זה בדיוק מה שאתה עשית!

השוואת מסך LCD למה? למסך פלאפון! זאת טכנולוגיה אחרת בכלל!

יש לפלאפון תאורת LED אחורית?

רק לשם השוואה כמה עובי המסך LCD שלך בבית? 5 סנטימטר? 7?

לי יש פלאפון נוקיה 6500S כמה העובי של המסך שלי? בהערכה גסה 4 מ"מ..! נראה לך שיש שם מקום לתאורה אחורית?

אני לא מאמין שאתה עדיין חושב שהם אותו דבר...רק....בקטן חחח הלואי אם זה היה אותו דבר. היית רואה מסכים של 5 מ"מ מציפים את השוק על ימין ועל שמאל

בקשר לעומק השחור, אל תשווה! השחור שבמסכי LCD נובע מחסימת האור. לכן לא תקבל שחור מושלם כי האור לא יחסם ב100 אחוז.

לעומת זאת בפלאפון זה לא עובד ככה!

פורסם
  • מחבר

אתה לא עוקב אחי!

אני משווה את הקסיו, כי זה בדיוק מה שאתה עשית!

השוואת מסך LCD למה? למסך פלאפון! זאת טכנולוגיה אחרת בכלל!

יש לפלאפון תאורת LED אחורית?

רק לשם השוואה כמה עובי המסך LCD שלך בבית? 5 סנטימטר? 7?

לי יש פלאפון נוקיה 6500S כמה העובי של המסך שלי? בהערכה גסה 4 מ"מ..! נראה לך שיש שם מקום לתאורה אחורית?

אני לא מאמין שאתה עדיין חושב שהם אותו דבר...רק....בקטן חחח הלואי אם זה היה אותו דבר. היית רואה מסכים של 5 מ"מ מציפים את השוק על ימין ועל שמאל

בקשר לעומק השחור, אל תשווה! השחור שבמסכי LCD נובע מחסימת האור. לכן לא תקבל שחור מושלם כי האור לא יחסם ב100 אחוז.

לעומת זאת בפלאפון זה לא עובד ככה!

ואיייי כמה שטויות אמרת בהודעה אחת!

לפחות אל תדבר בביטחון כל כך על דברים שאתה לא יודע!

מישהו מוכן לתקן אותו? כבר התייאשתי ....

פורסם

בשביל לתקן אותי תצטרך להביא לינק ששם כתוב שהטכנולוגיה של מסך הפלאפון זה בדיוק כמו מסך LCD של המחשב

חצי דרך הבאתי לך, תביא את החצי השני.

אני מדבר בביטחון כי אני חושב ב 99 אחוז שזה לא אותו דבר! אם אני טועה בכיף אני אתנצל אחי,

פורסם

חלאס עם הויכוח הסתמי הזה.

הנה קישור לאתר של LG-Philips, מיצרניות הפאנלים הגדולה בעולם:

http://www.lgdisplay.com/homeContain/jsp/eng/prd/prd000_j_e.jsp

למטה בעמוד יש קישור לקטלוג של כל מוצרי החברה, שמייצרת פאנלים לטלוויזיות, מסכי מחשב, מסכים של ניידים וכן מסכים קטנים לפלאפונים/GPS/וכד'.

תוריד את הקטלוג (PDF) ותסתכל בעמוד 9 ברשימת המוצרים לשוק ה-Applications/Mobile (מסכים קטנים).

תיווכח בעצמך שטכנולוגיות הפאנל הן אותן טכנולוגיות כמו בכל מסכי ה-LCD, כלומר TN/IPS/VA.

זה שהעובי שונה, נכון. זה שהתאורה האחורית שונה, גם נכון. אבל בבסיס העניין, תכונות הפאנל הן אותן תכונות (למעט מספר קטן מאוד של מוצרי AMOLED).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים