פורסם 2009 בינואר 3116 שנים חיפשתי רבות באינטרנט ולא מצאתי יותר מדי פרטים אז אולי פה מישהו יוכל לתת לי מענה. אני מתלבט בין creative a300 לבין altec lansing bxr 1121 שניהם אותו המחיר אבל הפרטים הטכניים של קריאטיב ממש מצומצמים... אני יודע שאני קונה רמקולים במחיר זעום של 140 ש"ח אבל עדיין, אני לא רואה סיבה למה לא לעשות השוואה... להלן הפרטים שמצאתי: קריאטיב: עוצמת RMS כוללת 21W סאב: 11W רמקולים: 5W יחס אות רעש 75db 20Hz-40KHz אלטק: עוצמת RMS כוללת 15W סאב: 7W רמקולים: 4W יחס אות רעש 75db 30Hz-20KHz total peak power 30 watts לפי מה שאני מבין... על פניו נראה שהקריאטיב יותר מוצלח. השאלה היא אם הוא באמת מצליח להגיע לנתונים אלו. תודה לכל העוזר
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים אין לי הרבה מידע על הרמקולים עצמם אבל מה שאני כן יודע שאלה שתי חברות טובות ועם המחירים שלהם זהים תנסה לבדוק מה האיכות של כל אחד מהם ותחלית .
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים על הדף הקריאייטיב נראים יותר איכותיים, אך לרוב הדבר לא קשור במציאות, ממליץ לנסות ואז להחליט.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים יש לי המלצה - לוגיטק S220 - הם לא מאוד חזקים, אבל מוציאים צליל מאוד נחמדוהבס לא מוגזם.בווליום גבוה הם מתחילים לזייף, אבל העסק עולה 120שח...ויש להם אחלה של שלט חוטי !גם יותר זולים כי מוכרים אותם לרוב באריזות OEM קרטון פשוטות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.