עבור לתוכן

Razer Mamba, דיון רשמי לגבי העכבר החדש והמגניב של RAZER ?

Featured Replies

פורסם

ברור שזה גימיק, אני מכיר המון אנשים שקונים עכברים רק לפי הDPI שלהם.

• תגובות 51
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חח

בקצב הזה עוד כמה שנים נראה עכברים עם DPI של איזה 10,000

נהיה צריכים גם מסך של איזה 20,000 על 20,000 ברזולציה כדי להנות מהם :lol:

פורסם

עדיף שיתמקדו יותר בנוחות/באנדל/פיצ'רים מאשר להוסיף עוד איזה 1000DPI בכל דור שלהם.

לא שאני מתלונן...

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני משתשמש ב- LACHESIS ב- 4000 DPI - נוח מאוד...

אני מניח ש- 5600 יהיה יותר טוב...

מחכה שיגיע לרמת נוחות של מוצרי LOGITECH.

כרגע משתמש ב- 2 עכברים:

האחד למשחקים והשני לשימוש יומיומי...

מהסיבה הזאת אני לא רואה צורך לעבור לעכבר אלחוטי נוסף... - ועוד בטח הסוללה שלו נגמרת מהר...

פורסם

מה שכן, לא מבין מה צריך 5600 DPI או כמה שיש לו

אפילו במסכי 30 אינץ ברזולציה של 2560 על 1600, עם עכבר שמגיע "רק" ל1800, אתה פשוט תטוס מצד לצד בצורה מטורפת!!!

נראה כאילו דוחפים מספר גבוה יותר ויותר מדור לדור, סתם כדי שאנשים יחשבו שזה טוב יותר ויקנו.

מבחינתי עכברים שעוברים את 1800 DPI או אפילו 1600DPI כמו בלוגיטיק 518, זה סתם "גימיק"

בולשיט.

גם עם עכבר של 400 DPI אתה יכול להתנייד על מסך עם רזולוציה של 2600x3500 אם אתה רוצה, על ידי שינוי בסיסי של רגישות העכבר דרך הדרייבר, ולהפך, גם עם עכבר של 5600DPI לא תהיה לך בעיה אם תוריד את רגישות העכבר דרך הדרייבר.

פורסם
  • מחבר

אז מה המטרה בלהנמיך רגישות?!

חח

זה כמו לקנות מכונית פורשה שמגיעה ל320 קמ"ש ולנסוע איתה בכביש עירוני שמוגבל למהירות של 100, לא חבל?

5600 DPI זה מטורף!!! אפילו 4000 בתור אחד שהיה לו, שאתה שם על 4000 ומעלה את למקסימום את הרגישות שלו, זה פשוט בלתי ניתן לשליטה, לא רק שתצטרך משטח סופר איכותי, אלא גם במסך ממש ענק, עדיין אתה מרגיש שהעכבר פשוט "עם חיים משלו", כל אדם באשר הוא, הוא לא מכונה, אנחנו אף פעם לא 100 אחוז יציבים, הרי יש לנו צורך לנשום, יש מעבר של דם וכו' וכו', וכל דבר הכי קטן כזה היה גורם לעכבר כבר לרוץ את כל המסך.

חח

פורסם

באמת מרגישים הבדל בין עכבר יקר לעכבר זול הרבה יותר?

כאילו אם אני אקנה אותו כשיהיה לו מחיר טיפה יותר שפוי (יש לי משיכה מטורפת לדברים שנראים טוב). אני באמת ארגיש הבדל בין העכבר שלי וזה (שלי זה איזה משהו זול של סמסונג)?

פורסם

תשקיעו בעכברים נוחים פיזית, ואולי שנראים טוב רק בשביל שתהיו רגועים, עזבו אתכם מכל ה-DPI והחרטוטים. בסופו של דבר העכבר בסה"כ מזיז את הסמן (cursor) ומה שיכול להשתנות כאן הוא מהירות התזוזה שלו, דבר שניתן לכוון. מה שלא ניתן לכוון זה את הנוחות של העכבר בתוך כף היד- תבזבזו קצת זמן בלנסות פיזית עכברים וכשתמצאו עכבר נח אז תתחדשו, ואתם תהנו ממנו שנים רבות עד שתרצו לקנות עכבר חדש רק בגלל מראה חיצוני.

כמו בכל תחום, יש למותגים ולמוצרים יקרים השפעה פסיכולוגית רצינית על המשתמשים.

אומר אחד עם MX518 שלא מבין על מה ההייפ, הוא נח אבל יש עכברים זולים פי 2 שהם גם נוחים. ולמען האמת אני חושב שהוא נח רק בגלל שאני מצטער שקניתי אותו ואני לא רוצה לעצבן את עצמי עוד יותר, העכבר ה"ג'נרי" הקודם שלי היה יותר נח. (משהו של A4Tech- היה קל יותר פיזית והשליטה שלי בו הייתה הרבה יותר טובה. לדוגמא: אם תמקמו את סמן העכבר בנקודה מסוימת במסך ואני צריך להזיז את העכבר הכי מהר שאני יכול לנקודה רנדומלית אחרת- עם ה-MX518 אני אפספס אותה, עם ה-A4Tech הייתי פוגע בול או מפספס אך פספוס קטן יותר.)

פורסם

אז מה המטרה בלהנמיך רגישות?!

חח

זה כמו לקנות מכונית פורשה שמגיעה ל320 קמ"ש ולנסוע איתה בכביש עירוני שמוגבל למהירות של 100, לא חבל?

5600 DPI זה מטורף!!! אפילו 4000 בתור אחד שהיה לו, שאתה שם על 4000 ומעלה את למקסימום את הרגישות שלו, זה פשוט בלתי ניתן לשליטה, לא רק שתצטרך משטח סופר איכותי, אלא גם במסך ממש ענק, עדיין אתה מרגיש שהעכבר פשוט "עם חיים משלו", כל אדם באשר הוא, הוא לא מכונה, אנחנו אף פעם לא 100 אחוז יציבים, הרי יש לנו צורך לנשום, יש מעבר של דם וכו' וכו', וכל דבר הכי קטן כזה היה גורם לעכבר כבר לרוץ את כל המסך.

חח

ה-DPI יהיה אותו DPI גם אם תגדיר רגישות נמוכה בדרייבר.

אגב, גם 400 DPI עם רגישות מקסימלית בווינדוס או בדרייבר זה בלתי ניתן לשליטה, צריך תמיד לקמבן לא משנה באיזה עכבר וכמה DPI יש לו.

אין שום קשר למסך, לרזולוציה, ולכל השטויות האלה. בסה"כ צריך לשנות הגדרות של רגישות בדרייבר וזה הכל.

פורסם
  • מחבר

^^^

אז למה לעשות את זה?!

כלומר, מה ההבדל בין לקנות עכבר עם 1800 ולהשתמש ב 1800 לבין לקנות אחד עם 4000 ולהגדיר אותו כמו 1800 ?!

פורסם

באמת מרגישים הבדל בין עכבר יקר לעכבר זול הרבה יותר?

יקר/זול כמו שנאמר - תלוי בעכבר

כאילו אם אני אקנה אותו כשיהיה לו מחיר טיפה יותר שפוי (יש לי משיכה מטורפת לדברים שנראים טוב). אני באמת ארגיש הבדל בין העכבר שלי וזה (שלי זה איזה משהו זול של סמסונג)?

תלוי בעכבר שתרצה - לי נוח מאוד לעבוד עם עכברים בעלי DPI גבוה - 4000 לדוגמה - זה פשוט מקצר זמן הגעה ממקום למקום בשולחן העבודה...

DPI גבוה זה למי שצריך ונוח

כמו ש- NIKE ציין, חשובה מאוד הנוחות.

פורסם

עד הבלאק פריידי הבא ייצא כבר רייזר קוברה ולוג'יטק G3.14 עם טכנולוגיית ריחוף ואפשרות לשליטה באמצעות גלי מוח :screwy:

אני לא חושב. בבלאק פראדיי האחרון היתה כתבה בכלכליסט שהם עשו רווח מטורף בשעות ספורות. אני חושב שהם יחזרו על זה שוב שנה הבאה ...

פורסם
^^^

אז למה לעשות את זה?!

כלומר, מה ההבדל בין לקנות עכבר עם 1800 ולהשתמש ב 1800 לבין לקנות אחד עם 4000 ולהגדיר אותו כמו 1800 ?!

כי למרות ש-DPI היא בעיקר פונקציה של רגישות בפועל, יש גם הבדלי דיוק בין 4000DPI ל-1800DPI.

אם תגדיר 4000DPI ברגישות שתתאים לך דרך הדרייבר זה עדיין יהיה מדוייק יותר מ-1800DPI על אותה רגישות שמותאמת דרך הדרייבר.

פורסם
  • מחבר

זה נשמע לי לא הכי מובן.

למה שמישהו ירצה עכבר עם איזה 10000 DPI לדוגמא?!

מה זה יתן לו כבר?

ובכלל כל הנושא של דיוק, כמה הוא חשוב? הרי יש גבול לכמה שהיד האנושית שלנו מדוייקת (והיא ממש לא מדוייקת!!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים