עבור לתוכן

זקוק להמלצה על ראוטר (עד 600 שקל +-)

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים הלך לי שוב הראוטר של בזק (פעם שלישית כבר), החלטתי שאני קונה אחד חדש במקום ללכת שוב ולקבל

עוד ראוטר שיפסיק לעבוד אחרי חצי שנה שנה, הקטע הוא שבזה אני ממש ממש לא מבין לכן זקוק לעזרתכם.

אני רוצה שהוא יהיה משולב עם מודם (ADSL), שידבר מהר וטוב גם עם הPS3 והכי חשוב שיחזיק לי למען השש...

בתודה מראש...

פורסם

ראוטרים נורמאליים וטובים לא משולבים עם מודם, מה גם שזה פחות טוב.

לכן לך קבל מודם מבזק ואת הראוטר תקנה בניפרד (מחשבה נכונה).

כעיקרון היתי ממליץ על האדימקס הזה

פורסם
  • מחבר

וואיי, תודה על התגובה המהירה :xyxthumbs:....

בלי לחפור לך יותר מידי, למה לא טוב לי מכשיר משולב?

אודה לך מאוד אם תיתן לי עוד אופציה או שתיים בתווח שנתתי :) , אגב, יש מודם שכידאי לי

לתעקש עליו אצל בזק או שהכל אותו ח**?

פורסם

נדמה לי שהאצטק הוא אחלה מודם ביחס לאחרים.

בכל מקרה - למה לא טוב אני לא יודע להסביר לך הסבר 'מדעי' מדויק אבל אני בטוח שכבר הסבירו במפורט בפורום. אני רק יודע שזה פחות טוב וגם ההגיון אומר ככה אחרת כל הראוטרים היקרים כמו הנ"ל היו משולבי מודם.

בכל מקרה למה עוד אופציות? הוא נמכר בהרבה חנויות ככה שאני לא חושב שתהיה לך בעיה לקנותו (תבדוק בזאפ)

פורסם
  • מחבר

עוד אופציות כי זה נחמד שיש ממה לבחור, אישית אני לא כל כך אוהב את אדימקס, לינקסיס זה נשמע לי יותר בשבילי למשל ;)

פורסם

אבל לא צריך לבחור, זה הכי טוב ומשתלם שתוכל לקנות. וסלח לי על הבוטות אולי, אבל מה זו השטות הזו 'לא אוהב', למה אתה לא אוהב? נניח והם היו גרועים ומעפנים והביצועים חרא - עם הראוטר הזה זה לא המצב, אז מה הקטע? ושוב, 'לינקסיס יותר בישבילי' - למה? כי השם נשמע יותר מקצועי? איזו שטות.

לי יש WRT54GL של לינקסיס ואני בעצמי חושב להחליף למה שהצעתי לך

פורסם
  • מחבר

אני מודה ומעריך את העזרה, אבל היה לי ניסיון רע מאוד איתם, כל כך רע שנשבעתי שאני לא מתקרב

אליהם (אולי אתה יכול להבין אותי פה ;) ), עובדה שעדיין שוקל לא שוקל גם לך יש לינקסיס...

בכל אופן הייתי מעדיף משהו אחר גם אם טיפה יקר יותר...

פורסם

אני שום אנסה להסביר לך - וזו הפעם האחרונה שאנסה. לרבים היה ניסיון גרוע עם AMD - בתקופות קודמות הם היו מתחממים, היו איתם הרבה בעיות שונות ומשונות שאני לא אכנס. מאז עברו כמה וכמה שנים והמעבדים שלהם היו במשך תקופה עדיפים על אינטל, ועכשיו למרות שהם לא, הם עדיין מעבדים מעולים במחיר טוב.

אז אפשר להגיד שאנשים לא רוצים לקנות AMD כי הם זוכרים את התקופה ההיא? זה הרי טיפשי. וכנ"ל פה. צריכים לדבר פר דגם, זה דגם מעולה. אז מה אם היו להם דגמים מעפנים בעבר - זה לא אומר כלום על הראוטר הזה.

עדיין מתעקש? כרצונך, קנה WRT54GL וסגור עניין.

וסתם לידע כללי - הסיבה שאני עדיין שוקל היא עניין כלכלי נטו ולא שום דבר אחר. זה פשוט אומר שאני צריך למכור את שלי (שגם יקח זמן וכו') וככל הנראה להוסיף כסף ולרכוש חדש - ואת זה אני לא מעוניין לעשות. אם היתי קונה חדש היתי קונה את מה שהצעתי לך כמובן

פורסם
  • מחבר

יודע מה ? אני אתן פה ניסיון...

אבל אם זה לא טוב אני בא אליך בטענות ;)

פורסם

אם תחפש אתה תמיד תוכל למצוא דברים לא טובים, גם בלינקסיס שלי.

בכל מקרה אם אתה כ"כ רוצה אתה מוזמן לחכות לעוד תגובות

פורסם

אני משתמש בראוטר שהביאו לך בלינק (קניתי אותו באייבורי ב300 שח).

אחלה ראוטר מניסיון.

רק כמו שאמרו פה צריך לחבר לו מודם.

פורסם
  • מחבר

מודם אני אקח מבזק מחר המקום הראוטר התקול, אני אלך עם ההמלצה שניתנה לי פה...

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כבר נקנה הכל ועובד בובל'ה, הרגע סיימתי להגדיר את כל השטויות...

תודה לכולם, אגב אם יש איזה טיפ לראוטר הזה אני אשמח לשמוע :)

פורסם

אה סבבה, תתחדש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים