עבור לתוכן

התלבטות.. (WD120 VS WD160)

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי התלבטות מאוד קשה...

חבר של ההורים מגיע בסוף החודש מארה"ב והוא יכול להביא לנו (לי ולאבא) הארד-דיסקים.

עכשיו, ראיתי ב-COMPUSA (שהיא עוד נחשבת ליקרה יחסית..) את הדיסק של WD 160GB 8M ב200 דולר שזה יצוא בערך 860 שקל'ס

ובארץ יש ב760 את ה WD 120GB 8M..

אז על מה ללכת? (אחריות אני יודע שלא יהיה לי מחו"ל וזה אחד השיקולים שלי)

פורסם

אתה עורך ווידאו או משהו? 160GB זה יותר מידי חוץ מזה עדיך את ה-120 בגלל שבו יהיה לך אחריות ומולץ שתוכל לנצל את האחריות כי להרדיסקים יש נטייה להידפק מידיי פעם

פורסם

עדיף לך את ה120 מהארץ

בעיקר בגלל האחריות

פורסם

עדיף לך את ה120 מהארץ

בעיקר בגלל האחריות

פורסם
  • מחבר

עכשיו ראיתי שבכלל המחיר ירד ל170$ = 730 שקלים

ויש גם אפשרות לשלוח Rebate ואז זה עולה בסופו של דבר רק 100$!!! =430 שקל

אבל גם נגיד בלי הריבייט זה 730 שקל שזה יוצא יותר זול מה120 בארץ

אבתגובה למי שאמר שלא צריך כלכך הרבה מקום אז:

כרגע לי יש 230 ג'יגה ויש לי אולי 10 פנוי

לאבא שלי יש 180 ונשאר לו אולי 4 ג'יגה פנוי וכבר הוא התחיל להפעיל עלי לחץ פיזי מתון שאני אפנה את ה10 ג'יגה שבמחשב של אמא..

אז בקיצקץ שווה לקנות את ה160 למרות חוסר האחריות?

סך הכל גם לא היו כמעט ובכלל תקלות עם WD לא?

פורסם

WD הם מאוד אמינים אבל תמיד משהו יכול להשתבש וכדאי לך במיוחד שתהיה לך אחריות כי אתה לא רוצה להישאר תקוע.

אני לא אומר שיקרה לך משהו רע אבל חבל לחסוך עכשיו ולשלם כפול אחר כך

פורסם

תקח את ה 160אם אתה באמת שתשלח את ה REABTE חוץ צזה ישלך אחריות עולמית של WD מקסימום אם באמת ידפק תוכל לשלוח להם את הכונן לחו"ל(כמובן שזה בלאגן לא קטן אבל לפי דעתי שווה את הסיכון זה יוצא לך הבדל של 300| שקלים לא?).

פורסם

מניסיון קנה בחו"ל רק אם תוכל לקבל שירות בארץ , ולא תצטרך לשלוח את הכונן ולחכות זמן רב עד שתקבל כונן חלופי.

פורסם

WD1200JB

120GB מאובטחים עדיפים מאשר 160GB שאינם מאובטחים.

פורסם

אבל עדיין זה הרבה יותר זול , וwd חברה די אמינה , השאלה עם 300 ש"ח שווים את הסיכון , לדעתי הם כן ::) .

פורסם
  • מחבר

טוב, אז למרות כל העצות והתלבטות הרבה שהיית לי ולאבא החלטנו להזמין מחו"ל

תודה רבה אנשים!

פורסם

תתחדש! :)

פורסם

גם אצלי ייגמר בקרוב ה 60 GIGA ואני מתכוון להחליף את ה15 GIGA 5400 RPM הישן שלי בMAXTOR 80 GIGA 8MB CACHE (לא קונה יותר WD)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים