פורסם 2009 בפברואר 216 שנים וואלה הכי טוב פעם בשבועיים עושים גלח על הראש מורידים עם מכונה את הזקן על הדרךנשאר קצת זיפים , אבל זה גם הרבה יותר בריא לעור.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים הפיוז'ן גרם לי לעזוב מכונת גילוח בת לא יותר מחודש, אז מן הסתם אלך על הפיוז'ן. אחלה סכין,עושה את העבודה
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים הפיוז'ן טוב, אבל הוא גדול מדי.קורה לי הרבה פעמים שאני מפספס במקומות שקצת קשה להגיע אליהם. (והלהב היחיד סתם מאעפן)
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים הפיוז'ן עדיף במקצת על פני המאך 3, כי הגילוח שלו קצת יותר טוב ובגלל הלהב האחורי שמאוד שימושי לעיצוב של זקן או שפם.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים הפיוז'ן טוב, אבל הוא גדול מדי.קורה לי הרבה פעמים שאני מפספס במקומות שקצת קשה להגיע אליהם. (והלהב היחיד סתם מאעפן)מבחינתי היתרון הגדול שלו זה הדווקא הלהב היחיד.
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מחבר אני רואה שרוב הקולות הולכים ל Fusion . בכל אופן הוספתי את האפשרות של schick quattro תודה רבה לכל מי שהצביע
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים לא יכול להצביע, כי לא הוספת לרשימה מכונת-גילוח.בכל מקרה, אני על פילפס אין זמן לסכין... אפילו באוטו אפשר להתגלח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.