עבור לתוכן

מחפש מחליף ראוי ל AUDIGY 2 . (באיזור ה 500 שח)

Featured Replies

פורסם

שבת שלום אנשים .

ברשותי כרטיס קול הישן והטוב של קריאטיב - AUDIGY 2 .

אני מתכוון לשדרג את המחשב והחלטתי שהפעם אני אשדרג גם את הכרטיס קול .

הדרישות שלי מבחינת הכרטיס החדש צריכות להיות :

1. משחקים - שלא יעמיס על המעבד הראשי יותר מידי ובכך לא יפגע במהירות המשחק .

2. מוזיקה - חייב להיות שיפור מורגש באיכות המוזיקה .

כפי שאני יודע סדרת ה X-FI של קריאטיב היא הכי טובה בביצועים במשחקים , אבל מצד שני אין שיפור משמעותי בניגון מוזיקה מהכרטיס הנוכחי שלי.....

האם אפשרות של 2 כרטיסי קול גם יכולה להיות רלוונטית ? כלומר כרטיס אחד למשחקים והכרטיס השני למוזיקה ?

התקציב שלי הוא באיזור ה 500 שח לכרטיס . כמובן אם צריך יותר בשביל משהו איכותי אין בעיה להתגמש בתקציב .

תודה.

פורסם

אצלי יש את המובנה למשחקים, ואחר למוזיקה וזה מסתדר מצויין, זה תלוי בדרייברים, אולי בדרייברים הבעייתיים של קריאייטיב תהיה לך בעיה.

לדעתי האישית - על כרטיס קול למשחקים חבל לך להשקיע 500 ש"ח, המובנה בלוחות החדשים מספיק טוב.

למוזיקה - איזו מערכת יש לך ? אלא אם כן יש לך מערכת יקרה, לא מרגישים כמעט הבדל בין כרטיסי הקול, גם אז המובנה יספיק.

פורסם
  • מחבר

יש לי מערכת סטריאו שבניתי - JBL L110 שמחובר למגבר של NAD3020 .

זה מן הסתם שילוב יותר טוב מכל מערכת למחשב שקיימת בשוק .

נגיד אני משאיר את הכרטיס המובנה למשחקים . נגיד כרטיס כמו EMU1212 לא יתן שיפור לעומת ה AUDIGY ?

פורסם

אני חושב שכל שנאמר עד עכשיו נכון בחלק אחד וקצת מפספס בחלק אחר שלו ...

יש לי מערכת סטריאו שבניתי - JBL L110 שמחובר למגבר של NAD3020 .

זה מן הסתם שילוב יותר טוב מכל מערכת למחשב שקיימת בשוק .

נגיד אני משאיר את הכרטיס המובנה למשחקים . נגיד כרטיס כמו EMU1212 לא יתן שיפור לעומת ה AUDIGY ?

למוזיקה - איזו מערכת יש לך ? אלא אם כן יש לך מערכת יקרה, לא מרגישים כמעט הבדל בין כרטיסי הקול, גם אז המובנה יספיק.

(זה מתחיייס לשתי הציטוטים)

כל מערכת חיצונית גם כזו ב10 אלף שקל...עדיין תלויה במקור אות אודיו שלה...ובמקרה שלנו כרטיס הקול.. אם כרטיס הקול לא יהיה איכותי ,

גם במערכת כזו ואף טובה יותר אתה לא ממצא את כל האיכויות שיכולת להפיק מהמערכת לו הייתה מחוברת לכרטיס קול איכותי... שכן למעט במקרים בהם אתה מוציא אות ב S/PDIF, ובכך נותן לרסיבר לעשות את הפיענוח של הסאונד נגיד במקרים של AC3,DTS ושלל הפורטמים שהרסיבר יכול לפענח(תלוי בריסיבר)...אז בכל שאר המקרים שאתה לא נותן לרסיבר לפענח...כל הפיענוח והוצאת האות נעשת ע''י כרטיס הקול ומפענחי תוכנה.. והעבודה היחידה שהרסיבר עושה במקרה כזה הוא להגביר/ להחליש את האות בדר''כ ואם אתה ממש מתעקש אז בכל רסיבר יש שלל מצבים כדוגמאת LOGIC7 או DOLBY SURROUND שזה מצבים שהרסיבר מעבד מחדש את האות ונותן לו גוון עמוק יותר או לחלופין "תחושת סראונד"..אבל כל אלה לא יכולים להחליף עיבוד ראשוני איכותי שמפיק כרטיס קול איכותי...

ואם אתה רוצה המלצה אז תוכל למצוא ..את ההתרשמות הראשונית שלי מהכרטיס שברשותי CREATIVE X-FI TITANIUM

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=383780.0

ואני לא זוכר אם ציינתי את זה שם אבל גם אני מחובר לרסיבר של HARMAN KARDON ורמקולים איכותיים למדי..ועדיין הרגשתי בהבדל גדול גם במוזיקה וגם במשחקים ... זה רק בשביל לחזק את מה שרשמתי למעלה.

פורסם

למוזיקה אני הייתי ממליץ על כרטיס של AuzenTech בתקציב הזה, קריאייטיב בכל מקרה לא. זו דעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים