עבור לתוכן

ראוטר חם=ניתוקים באינטרנט , יש קשר?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

השאלה אם אני יחליף זה יעזור או שזה ישאיר אותי באותו מצב שהוא מתנתק אחרי כמה שעות.....

פורסם

יעזור... עד שהבא יעשה בעיות עוד חצי שנה-שנה.

יכול להיות גם שתיפול על נתב שיחזיק לך 3 שנים... אי אפשר לדעת עם הנתבים האלו.

פורסם
  • מחבר

אבל זה נתב חדש קיבלתי אותו לפני חודשיים ומאז שקיבלתי הוא עושה את הבעיות האלה......

כמה אמור לעלות נתב טוב

טוב מאוד?

פורסם

נתב טוב יעלה בסביבות ה300-350 ש"ח, נתב טוב מאוד לא יעלה פחות מ500 ש"ח.

רוב האנשים לא צריכים יותר מנתב טוב, וההמלצה שלי כיום היא הBR-6504N/6524N (אין ממש הבדל בינהם) של אדימקס.

אין לו לדעתי שום מתחרה ביחס מחיר/תועלת שהוא מספק (חלקית אולי בגלל ששוק הנתבים בארץ , בפרט נתבי N, הוא די מצומצם).

פורסם
  • מחבר

השאלה אם הבעיה היא בחיבור שהוא לא יציב

מבדיקה שנעשה לגבי מהירות הורדה וכאלה הוא יציב

והם אמרו שהוא תקין

אני לא רוצה להגיע למצב שאני קונה נתב והניתוקים עדיין ממשיכים.....

פורסם

אממ אני רואה שהרוב פה יורד על הנתבים של בזק על ימין ועל שמאל ... 014 הכי טוביםםם חחח סתם אני לא עובד בזק

אבל אולי יש אנשים שאין להם כסף מיותר לקנות ב 300+ שקלים נתבים חדשים ויוקרתיים... או שלא מבינים גדולים בבחירה הנכונה

או שסתם אין כוח להתעסק. לי אישית יש את רוטל 1025 נכון לא משו אבל אני חייב לציין מאז שעשיתי עידכון חומרה "FIRMWARE" הנתב פשוט תותח

אף פעם לא מתנתק הווירלס עובד בצורה מושלמת קיצר אין לי טענות. אז אולי גם תנסה לעשות עידכון חומרה בעיקרון אני יודע ששתי הנתבים מאוד דומים...

פורסם

רוב האנשים לא צריכים יותר מנתב טוב, וההמלצה שלי כיום היא הBR-6504N/6524N (אין ממש הבדל בינהם) של אדימקס.

הוא כולל מודם פנימי ? ממה שאני מבין בין השורות הבחור מחפש אחד עם מודם.

פורסם
  • מחבר

האמת ?

אני מחפש משהו שיחבר אותי לאינטרנט ולא יתנתק\עם מודים בלי מודם ראוטר שמאוטר

לא אכפת לי

חוץ מלפטופ שאחותי צריכה לקנות לא יהיה שימוש בכלל לראוטר הזה

לכן אני לא כלכך מתעניין בו

בקרוב הוא יעבור למקום מאורר יותר

אני מקווה שזאת יפתור את הבעיה

במידה ולא לא תהייה לי ברירה אלה לקנות אחד אחר .....(או לבקש מבזק אחד אחר)

פורסם

.....

אני אומר את מה שאני אומר כעובד בזק לשעבר בתמיכה הטכנית (כולל תמיכה ברשתות).

אתה גם לא צריך להוציא 300 ש"ח על נתב. נתב נורמלי אפשר למצוא ב200 ש"ח. יעשה את העבודה כמו או יותר טוב מהנתבים של בזק.

ומי שלא מבין מוזמן לשאול פה, בשביל זה הפורום קיים ;D

נ.ב. 014 זה בזק בינ"ל, פה מדובר על בזק. למרות השם, אין קשר עסקי ישיר (עקב חוקי הרגוליציה).

הוא כולל מודם פנימי ? ממה שאני מבין בין השורות הבחור מחפש אחד עם מודם.

הוא ללא מודם פנימי, מחברים אותו למודם שמקבלים בהשאלה חינם מבזק/הוט.

אבירם, אם אתה מתכוון שהנתב הזה הוא תקן N (טיוטא) ולכן לא מתאים, אז שתדע שנתבים האלו עובדים טוב מאוד גם מול כרטיסי G (התקן ה"רגיל").

בכל מקרה, החלטה שלך. אם אתה לא מרגיש שאתה צריך יותר מזה ואתה מקבל נתב חדש שלא עושה בעיות אז תוכל לחסוך את הכסף.

פורסם
  • מחבר

זה מספיק לי

הוא מעל ומעבד

רק אני לא רוצה שיתנתק זה הכל חח

אני מחר יברר את זה איתם

אם לא אני כניראה יחליף דרכם נתב , או לא דרכם , ניראה מה הם יגידו שמה

תודה רבה רבה על העזרה.

פורסם

אממ קצת לא קשור לנושא אבל...

בזק בנלאומי היא חברת בת של בזק שזה אומר שהבעלים של החברה הם בזק זאת אומרת שיש להם עסק משותף למרות שהם תמיד אומרים אנחנו לא בזק זה מישהו

אחר , יאנו אנחנו לא מונופול ... וכאילו לבזק אין שיחות לחול אלא משו בנפרד ...

פורסם

יש דבר כזה חוק הגבלים העסקיים. לא רק שהוא מגביל את העסקים שבזק עושה מול בזק בינ"ל, שקיימת בגלל החוק הזה, אלא גם עסקים שבזק עושה מול כל ספקית אינטרנט.

אם בזק תעשה דיל מיוחד ומאוד זול רק עם 012, הם יצרו שרשרת שירות ששולטת על השוק ותדרוס את המתחרים. אז זה אפילו לא משנה שזה בזק ובזק בינ"ל.

לכן בזק זה לא בזק בינ"ל, למרות שהכסף בסוף מגיע לאותם אנשים למעלה... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים