פורסם 2009 בינואר 3016 שנים היי מזה מספק חודשים האינטרנט מתנתק לי כל כמה שעות לפעמים פעם ביום פעמיים כל פעם משהו אחר באקראידיברתי עם בזק שדרגתי עשיתי כל מה שנדרש ומה שלאוזה לא עוזר..עכשיו אני חושב שיכל להיות שהראוטר שלי שמתחמם מדיי זה הבעיהאז אני שואל כך :יכול להיות שבגלל שהראוטר חם מדיי האינרנט מתנתק?זה כל פעם נורת הPPP שנכבת , ואז צריך לכבות את הראוטר ולהדליק שוב..חשבתי אולי לשים גוף קירור אם יש מבצ שזאת הבעיהאבל מאחר ואני בכלל לא מבין בראוטרים וכאלה אני שואל........
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים אם הראוטר של בזק תתקשר אליהם לגבי הניתוקיםזה התפקיד שלהם לסדר את הרשת שתהיה תקינה בין אם זה בעיה ברשת או בעיה בראוטר.אם הוא נרכש באופן פרטי תבדוק את החיבור ישירות מול המודם ותראה אם עדיין יש ניתוקים.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים איזה ספק אינטרנט ואיזה תשתית יש לך?דרך מה אתה מחובר? USB\כבל רשת?בעיקרון האחריות של הספקים שלך, הם אמורים לשלוח טכנאי שיבדוק את התשתית ואת יציבות החיבור.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מחבר שלחו בדקו אמרו יציב ולא עוזר.......אני שואל באופן כללייכול להיות שהחום שלו זה הגורם לניתוקים?
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים שלחו בדקו אמרו יציב ולא עוזר.......אני שואל באופן כללייכול להיות שהחום שלו זה הגורם לניתוקים?האם הנתב ממש רותח? כי זה הגיוני שכמו כל מכשיר אלקטרוני שמתחמם יותר מיד, הוא לא עובד כמו שצריך.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מחבר אז זהו שאתמול תפסתי קריז הוצאתי היטסינק עצבני ושמתי אותו לשבב הראשי שמה שמתחמם כרגע הראוטר ביכלל לא חם (חם טיפה ממש פחות מרבע בהשואה לאתמול) והנה עד עכשיו הוא לא היתנתקזה ראוטר של בזקשל חברת סימנס החברה דיי טובה ממה שאני מכיר אותה אבל אם זה בזק כניראה דחפו לי משהו חרא..בכל מקרה עד עכשיו הוא לא התנתק...
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים הנתב הזה, כמו שנאמר פה לא אחת, לא תוכנן ולא מיוצר ע"י סימנס. זה נתב של dynalink עם מדבקה של סימנס. כנ"ל הנתב של רוטל שמקבלים מבזק.הנתבים האלו נחשבים לlow end וכל נתב מ200 ש"ח ומעלה יהיה בפרוש טוב מהם.בנוגע לנושא, אני יכול להגיד מהנסיון הרב שלי עם הנתבים האלו שיש להם בעיה ידועה של התחממות. הבעיה זאת חריפה בעיקר בגלל שאנaים נוטים לשים את הנתב בצמוד למחשב ו/או למסך או במקומות דחוסים ולא מאווררים. כמובן שהבעיה מחמירה בתקופת הקיץ הישראלי.הסימפטומים של ההתחממות הן בדר"כ קבלת מהירות נמוכה מהחבילה גם בבדיקות מהספקית/תשתית, פינגים גבוהים יחסית (אני מדבר על הכל הפינגים, לא ספציפית לחו"ל) וניתוקים מהספק שנפתרים ע"י כיבוי והדלקה. הסימפוטמים אמורים להעלם בחיבור ישיר למודם או בהפיכת הנתב חזרה למצב מודם.הדרך הטובה ביותר לפיתרון היא בדר"כ להעביר את הנתב למקום יותר מאוורר או רחוק ממקורות חום אחרים. אני ראיתי אפילו אנשים ששמים, בעיקר בקיץ, מאוורר על הנתב. במקרה קיצוני אפשר לפרק את הנתב ולהרכיב לו קירור, למרות שאני לא הייתי משקיע זמן וכסף בזה. עדיף לדעתי פשוט לקנות נתב נורמלי.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מחבר אז הנה מה שאתה אומר מאמת את החשדות שלי אתמול שמתי לו סינק והוא אכן במקום דחוס (זמני לבנתיים) ובכל מקרה כרגע הוא לא היתנתק וזה מארז שפתחתי את התראד עליו בנושא..הנתב הזה אכן מעפן אבל הייה לי סינק ומשחה טרמית שמתי ואני מקווה מאוד שזה יעזור באמת (עד עכשיו זה עובד מעולה)ושאני יעביר אותו למקום פתוח אני מקווה שזה יעזור יותראת הבעיה אכן הייתי פותר בכבוי והדלקה של הנתב שובתודה על העזרה!
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מצטער להדחף, אבל הראוטר שיש לך הוא Siemens SL2-141?(כתבת של סימנס, אבל לא דגם ספציפי, אבל כנראה שזה זה)כי גם לי יש אותו ואני גם חווה ניתוקים לפעמיםאם זה אכן אותו דגם, אני אבדוק אם שלי מתחמם ואנסה גם לארגן לואיזה פתרון קירור נחמד (או להחליף את הזבל הזה [שקיבלתי בחינם מחבר])
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מחבר כן זה הראוטרזה זבל של הזבלים חחהיום הוא שוב התנתקמחר אני מתקשר אלייהם בצעקות !
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים תצעק על הנציג תמיכה למה?כי הוא בנה את הנתב?כי הוא שם אותו במקום דחוס ולא מאוורר?כי הוא הכריח אותך לקחת מבזק נתב במקום לקנות אחד נורמלי?תעשה לעצמך ולנציג טובה ותדבר איתם רגוע, אתה בכל מקרה תגיע לאותה תוצאה - החלפת נתב אם באחריות.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים מחבר הם לא מבינים ביפהאני הפעם באמת יצא עלייהםפעם שעברה זה עזראני מקווה שהפעם הם יביאו לי ראוטר יותר טוב
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים תצעק מספיק חזק, אולי הם יביאו לך לינקסיס... רגע, לא, אין להם.א. כל הנתבים שבזק נותנת הם באותה רמה.ב. הנציג שירות לא יכול לגרום לך שתקבל נתב מסויים גם אם זה היה משנה.ג. את ההחלפה אתה עושה בבזקסטור/ע"י טכנאי. הם יתנו לך מה שיש להם במחסן/אוטו באותו זמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.