עבור לתוכן

אוזניות חדשות לנגן + פלאפון, אין תקציב ממש מוגבל.

Featured Replies

פורסם

היי,

אני משתמש ב MEIZU M6 כרגע עם האוזניות הרגילות שלו, אני רוצה שיפור..., וכמו כן עם ה HD והאוזניות שלו יותר לשימוש עסקי של דיבור בלבד..

לא יודע מה לקנות, חלק הציעו לי את ה JBL רפרנס האלו, וחלק את ה CX300.

אני לא יודע מה כדאי כי שמעתי ש2 הדגמים האלו נוטים להתפרק אחרי שימוש לא ממושך בכלל! האם זה נכון?

מה שווה לי לקנות במחיר שפוי? אני נוטה יותר למחיר של 200+- לא חושב שיש מה להשקיע ביותר מזה ...

תודה רבה.

:)

פורסם
  • מחבר

היי,

עבר כבר יום מאז ההודעה האחרונה..

ביקרתי ב BUG וראיתי שהם מוכרים את ה CX300 במחיר של 290 ש"ח, האם זה עדיף על אוזניות סגורות ולא IN EAR? אני נוטה יותר לקנות אוזניות סגורות כי אני לא אוהב אוזניות שהם בתוך האוזן.

תודה רבה ושבוע טוב!

פורסם

יש אפשרות לקנייה מחו"ל/ קנייה מאדם בארץ? אם כן יש את הcrossroads bijou 1/2/3/4 (לפי רמת באס, 1 הכי חזק, 4 הכי חלש), הרבה יותר טובות מהCX300 ועולות 200 (אני יודע שזה לא הגיוני, אבל זה מה שקורה שחנויות בארץ מנפחות מחירים).

פורסם
  • מחבר

אלו אוזניות סגורות?

כרגע אין לי הזדמנות להביא מחו"ל לצערי יש לי דודים שטסים רק באפריל וזה דיי רחוק... :-\

תראה בקשר לדרגת באס אני רגיל לבאס של ה MDRV700 ואני יודע שאין אוזניות בגודל חצי מהן שנותנות אותו באס...אז אני מחפש משהו לפחות הכי קרוב וניידות כדי שאוכל לטייל איתם בכיס בכיף או בקייס קטן שיש להן, אני בעיקר רוצה אוזניות סגורות ולא IN EAR.

תודה רבה על התשובה שלך! :)

פורסם

אם אתה רוצה אוזניות סגורות אז למה שאלת לגבי הCX300?

ולחנות הזאת שמוכרת את האוזניות הנ"ל יש סוכן בארץ, אם זו לא בעיה מבחינתך.

את שלי קיבלתי ממנו, בנאדם נחמד מאוד, אם אתה רוצה, תשלח ה"פ ל barlevix כאן בפורום.

פורסם
  • מחבר

כי שמעתי הרבה המלצות על ה CX אבל אחרי שראיתי אותן אתמול בבאג לא ממש התלהבתי..נראות עדינות מדי ולתוך האוזן כבר לא כזה בא לי..אני מעוניין בבאס חזק מה שאוזניות מסוג כזה לא יכולות לספק לא משנה מה.. :-\

פורסם

הבאס בביג'ו 1 די חזק, בכל מקרה, תחשוב אם אתה לא תתעצבן בסוף מאוזניות סגורות ומלקחת אותן/ להזהר עליהן (דרך אגב זה ממש נוראי כשיש רוח), גם אני אוהב באס חזק ועמוק אבל יש דברים שלא מסתדרים בחוץ בגלל רוח וכדומה, יש לי AKG K414 והיה לי סיוט להסתובב איתן ובגלל זה קניתי IEM.

לא יצא לי לשמוע את הMDVR700 כך שאיני יכול להשוות, אפשר גם לנסות FIIO E3 שמוסיף המון לבאס (אבל כמובן עד גבול היכולת של הדרייבר..)

בכל מקרה, אם אתה מתעקש על אוזניות קשת סגורות אני לא ממש מתמצא בתחום.

פורסם
  • מחבר

אני לא בדיוק מסתובב עם אוזניות בחוץ אני יותר לכיוון של נסיעה ארוכה ברכב או אוטובוס...או סתם לשבת בחדר עם מוזיקה טובה, או שלזה אני מוציא כבר את ה MDR

אם אתה לא מכיר את הנושא בתחום אוזניות סגורות אז לא נורא אני אמתין לתשובה.

תודה רבה לך בכל אופן על העזרה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים