עבור לתוכן

מחפש כרטיס קול שניתן לחבר אליו את הפאנל הקדמי של המארז

Featured Replies

פורסם

הצלחתי (עם מעט טפשות והרבה מזל) להרוס לעצמי את הכרטיס המובנה בלוח (מפרט בצד). מחפש משהו באותה רמה פחות או יותר (מתחברים אליו ATP3, אוזניות פשוטות ומיקרופון פשוט), אני לא חושב שארגיש הבדל, אך חשוב לי שאוכל לחבר אליו את הפאנל הקדמי של המארז בו יש כניסת מיקרופון ויציאת אוזניות. תקציב - כמה שיותר זול אך שיענה על הדרישות.

אשמח לקבל תשובה בהקדם על מנת שאוכל לבצע מחר את הקנייה.

פורסם

הדרישה שלך לחיבור ל-FP מאוד מגבילה את המבחר שלך. על פי המפרט ה-xtreme audio של קריאטיב אמור לכלול מחבר כזה (10 פינים), הוא עולה החל מ-300 ש"ח והוא הכי זול שמצאתי (לפחות מבין החברות הנורמליות). גם דגם ה-DX של אסוס כולל מחבר כזה ויתן לך סאונד עדיף בהרבה, אבל הוא עולה החל מ-570 ש"ח ולכן לא ממש בא בחשבון. בכל מקרה, גם אם תבחר בקריאטיב וגם עם ה-ATP3 אתה אמור בהחלט להרגיש את ההבדל ביחס לכרטיס הקול המובנה, במיוחד בהאזנה לקבצים באיכות גבוהה.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע אם החיבור מתאים לפאנל HD או לפאנל AC97(יש לי רק כזה)?

פורסם

זה כנראה אפשרי, אבל לא טריוויאלי. קריאטיב לא ממש מספקים נתונים ברורים באתר שלהם (לא מפתיע). בכל מקרה זה מחייב שהמחבר מהמארז לא יהיה אחוד (אלא בנוי מחמחברים בודדים) ויתכן ויהיו לך בעיות עם זיהוי אוטומטי של כניסות וכו'.

אופציה אחרת שעומדת בפניך היא לרכוש כרטיס SB ישן יותר מסדרת פלטינום (אלו עם הפאנל הקדמי או הקופסא החיצונית) מיד שניה. ראיתי לפחות 3 מפורסמים ב-yad2 כאלו במחירים סביב ה-500 לפני התמקחות (מה שאומר שאולי תצליח לדחוף ל-400 או פחות ותתעלם מטענות המוכר על מחיר הכרטיס כשהוא היה חדש).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים