פורסם 2009 בינואר 2916 שנים יש לי שני פסי קרונה כאלה בחדר (תמונה: http://img128.imageshack.us/my.php?image=27012009461pq8.jpg כנראה שחיברו לשם פעם טלפון או משו ואני רוצה לחבר לזה עכשיו שוב פעם טלפון באופן עצמאי איך אני עושה את זה? יש שם מיליון חוטים!! תודה..
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים איפה אתה גר? קרון בד"כ לא אמור להיות בתוך חדרים של בתים פרטיים. זה דרך אגב נקראה punch block וקרון זה השם של החברה שמייצרת אותם. השאלה של איפה לחבר מה קצת מאוד כללית כי אי אפשר לדעת מה הולך שם אצלך מבחינת תשתית POTS (הטלפוניה הרגילה).
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים מחבר איפה אתה גר? קרון בד"כ לא אמור להיות בתוך חדרים של בתים פרטיים. זה דרך אגב נקראה punch block וקרון זה השם של החברה שמייצרת אותם. השאלה של איפה לחבר מה קצת מאוד כללית כי אי אפשר לדעת מה הולך שם אצלך מבחינת תשתית POTS (הטלפוניה הרגילה). ברחובות.. אז אין אפשרות לדעת? חייבים להזמין טכנאי של בזק?
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים לא שאלתי באיזה עיר רק איפה דירות עם punch block בתוך החדרים לא חובה שזה היה טכנאי של בזק אבל לפחות מישהו שמכיר את התשתית במבנה.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים תסתכל על טלפון אחר בבית איך הוא מחובר בשקעותחבר ככה טלפון אוכדי לחבר את זה לקרונה אתה צריך לוחץ קרונה ואולי תנתק את החוטים ותראה האם הטלפון מתנתק אז תחבר עליו עוד חוטים לשקע ואז יהיה לך קו כפול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.