פורסם 2009 בינואר 2916 שנים השאלה בכתורת, אבל תכלס, אם אני כונה כונן SSD, בגלל זמני התגובה המהירים שלהם, כמה מהר יותר תעלה מערכת ההפעלה שלי. והאם העובדה שיש לי כונן רגיל יפריע לזה?
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים תעלה יותר מהר אם מדובר בכונן SSD מהיר (יקר יותר), ולדעתי זה לא יהיה משמעותי כ"כ בצורה שתצדיק את ההשקעה.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים גם לדעתי לא כדאי להשקיע פי שתיים כסף רק כדי לחסוך 20-30 שניות בבוט אלא אם כן ממש קריטי בשבילך.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים לדעתי שילוב של דיסק רגיל יגרע משהו מהמהירות כי בתהליך הבוט גם הוא מופעל והנתונים שלו זמינים מידית.גם הרבה זיכרון פנימי משפר בטעינה שניה של משחקים ותוכניות.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים בתהליך הבוט הוא מזוהה, וכנ"ל לגבי כונן SSD.. אבל ברגע שמתחילה לפעול מערכת ההפעלה- כאן נכנס היתרון של כונן מהיר.לגבי זיכרון פנימי זה נכון, ובגלל זה הרבה אנשים קונים יותר זיכרון ומבטלים PF.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים אם במהירות עסקינן אני ממש בעד RAID0 אשר כמותו מותקן אצלי במחשב (אני מודע לחוסר האמינות - לא אכפת לי, המידע הקריטי מגובה)ואם אני עושה חשבון נכון מבחינת עלות תועלת זה יוצא יותר טוב מ-SSDאם אתה ממש פריק של מהירות תחשוב בכיוון של IRAM שכמותו יצא לי להתקין רק אחד אך זה ממש ממש מהירכל טוב,גבריאל
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים אני מעוניין להתקים raid 0 במחשבעל איזה כרטיס אתה ממליץאין לי תמיכת raid ב-board שלי GIGA BYTE EP35-DS3L
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.