פורסם 2009 בינואר 2916 שנים אני בטוח שלא נתקלתם בזה בחיים שלכם גם אני לא אבל בו ננסה אולי תדעו מזהאוקי אז יש לי צורב דיוידי חדש של סאמסונג עם חיבור סאטא וכו'צרבתי איתו המון פעמיםאתמול אני מנסה לצרוב אני מכניס דיסק הוא מנסה לקרוא את הדיסק ואז מוציא את הסידרום אחרי שניה עוד פעם מנסה לקרוא ואזעוד פעם מכניס ומוציא וכובעייה מוזרה מאודעכשיו הדיסק תקין כי יש לי חבילה חדשה של דיסקים לצריבה ואין איתם שום בעיה וכאשר אין שום דיסק בסידרום הוא נסגר והכל בסדראבל כאשר יש דיסק הוא משתגעממה אתם חושבים שזה יכול להיות
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים תן לי להבין אותך נכון... המגש נפתח אחרי כמה שניות שאתה מכניס דיסק? עם כל דיסק?
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים שנה בבקשה את כותרת הדיון לאינפורמטיבית.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים מחבר כן אבל זה קורה רק שאני מנסה לצרובכאילו שסידרום מנסה לקרוא את הדיסק זה מוציא את המגש מוזר
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים ביקשתי לשנות כותרת ואתה מתעלם, הת'רד ינעל כעת, אם תרצה בפתיחתו אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית עם כותרת חלופית שלדעתך ממלאת אחרי כללי היסוד שקישרתי אליהם בבקשתי המקורית.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.