עבור לתוכן

מישהו כבר מצא ספקית שנופלת ב- M-Lab ?

Featured Replies

פורסם

לדעתי כדאי לעשות מזהדיון הזה סטיקי ולפרסם בעמוד ראשי, ברגע שיצטברו מספיק הוכחות זה אולי יגרום לספקיות לשנות משהו כדי לא להפסיד

לקוחות.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם הכלי שלהם באמת עולה על משהו אצל ספקיות בארץ,

בשביל משתמש אחד מכל ISP לא צריך עמוד ראשי.

פורסם

אני רוצה להשוות גם חבילות (מהירויות, גימיינג, עסקים וכו')

פורסם

לא הבנתי בדיוק מה הוא עושה... הוא בודק אם ספקיות האינטרנט לא חוסומות פורטים בתוכנות שיתוף?

ואיך משתמשים בו?

פורסם

לא לימדו אותך להשתמש ב ' ? לקח לי איזה חצי דקה להבין מה אתה רוצה, וכן, גם אני לא עשיתי את המבחן כי אני לא רוצה להתקין JAVA

על המחשב.

פורסם

לא ממש עובד.

Network Diagnostic Tool נותן Protocol error!

Glasnost

נותן :

We are sorry. Our measurement servers are currently overloaded and cannot serve you at the moment. Please try again later or try our alternative deployment by

NPAD - לא עונה אף שרת.

פורסם

בכל מקרה התקנתי וכרגיל עצבים, אני לא מבין למה JAVA שנמצאת שנים בשוק לא יכולה לפתח מוצר נורמלי

שלא כבד ומסורבל למה אני צריך לעבור כמה פעמים את ההתקנה המיגעת שלהם ולבהות בפרסומת כפויה ל OPEN OFFICE

למה ההתקנה הישירה שמסתימת בהצלחה לא לא עובדת!?

למה חברה כזאת ותיקה לא יכולה לעשות מוצר נורמלי כמו FLASH או אפילו כמו SILVERLIGHT החדשה ?!

ובכלל שישרפו כל האינטרסנטים, כת הקוד הפתוח וחבריהם שרק הורסים לי את חווית השימוש במחשב

לפני שהם פתחו את הפה JAVA היתה כלולה בכל WIN ואז אולי היא לא הייתה נזנחת היום ונאנסת עלידי FLASH.

בכל מקרה ניסיתי את הבדיקות גם אני קיבלתי שה Network Diagnostic Tool נותן Protocol error!

וה NPAD - לא עונה אף שרת.

אבל Glasnost החזיר לי תוצאה תקינה בפורטים 10013 ו6885

הבדיקה שלהם לא העלתה בעיות, גם מבחינת SEEDING וגם מבחינת הורדה

אני מחובר ל 014

(מי שמריץ אל תשכחו לאפשר לJAVA גישה לאינטרנט ב FW לפחות באופן זמני)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים