פורסם 2009 בינואר 2916 שנים לדעתי כדאי לעשות מזהדיון הזה סטיקי ולפרסם בעמוד ראשי, ברגע שיצטברו מספיק הוכחות זה אולי יגרום לספקיות לשנות משהו כדי לא להפסידלקוחות.
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים מחבר השאלה אם הכלי שלהם באמת עולה על משהו אצל ספקיות בארץ,בשביל משתמש אחד מכל ISP לא צריך עמוד ראשי.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים לא הבנתי בדיוק מה הוא עושה... הוא בודק אם ספקיות האינטרנט לא חוסומות פורטים בתוכנות שיתוף?ואיך משתמשים בו?
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים לא לימדו אותך להשתמש ב ' ? לקח לי איזה חצי דקה להבין מה אתה רוצה, וכן, גם אני לא עשיתי את המבחן כי אני לא רוצה להתקין JAVAעל המחשב.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים לא ממש עובד.Network Diagnostic Tool נותן Protocol error!Glasnostנותן :We are sorry. Our measurement servers are currently overloaded and cannot serve you at the moment. Please try again later or try our alternative deployment byNPAD - לא עונה אף שרת.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים בכל מקרה התקנתי וכרגיל עצבים, אני לא מבין למה JAVA שנמצאת שנים בשוק לא יכולה לפתח מוצר נורמלישלא כבד ומסורבל למה אני צריך לעבור כמה פעמים את ההתקנה המיגעת שלהם ולבהות בפרסומת כפויה ל OPEN OFFICEלמה ההתקנה הישירה שמסתימת בהצלחה לא לא עובדת!?למה חברה כזאת ותיקה לא יכולה לעשות מוצר נורמלי כמו FLASH או אפילו כמו SILVERLIGHT החדשה ?!ובכלל שישרפו כל האינטרסנטים, כת הקוד הפתוח וחבריהם שרק הורסים לי את חווית השימוש במחשבלפני שהם פתחו את הפה JAVA היתה כלולה בכל WIN ואז אולי היא לא הייתה נזנחת היום ונאנסת עלידי FLASH.בכל מקרה ניסיתי את הבדיקות גם אני קיבלתי שה Network Diagnostic Tool נותן Protocol error!וה NPAD - לא עונה אף שרת.אבל Glasnost החזיר לי תוצאה תקינה בפורטים 10013 ו6885הבדיקה שלהם לא העלתה בעיות, גם מבחינת SEEDING וגם מבחינת הורדה אני מחובר ל 014(מי שמריץ אל תשכחו לאפשר לJAVA גישה לאינטרנט ב FW לפחות באופן זמני)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.