פורסם 2009 בינואר 2816 שנים יש לי מחשב ויש בו בעיה הווינדוס לא עולה בו אני צריך לפרמט אותו למחשב יש לוח אם מסוג asus p4s800d-x וצריך להכין לו דיסקט raid מיוחד שבהתקנה צריך להכניס אותו ורק ככה הוא מזהה את הדריברים של הדיסק קשיח(ככה הוא אומר) הצלחתי להכין את הדיסקט והוא עבר את השלב הזה אבל אחרי שאני בוחר איזה כונן לפרמט ואחרי שהוא מפרמט שהוא מתקין את הווינדוס הוא עוד פעם רושם לי את הבעיה הזאת והדיסקט בפנים... מה אפשר לעשות?? בבקשה זה מאוד דחוף ליתודה מראש לעוזרים
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים יש לך מערך RAID מוגדר? אולי אתה מתכוון בכלל לAHCI?מה שאתה יכול לעשות זה פשוט להעביר בביוס את SATA למצב של תאימות אחורה אם יש בעיה עם הדרייבר בהתקנה.
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר קודם כל תודה רבה על התגובה המהירהאין לי מערך של raid זה מחשב די ישןואיך מעבירים את הסטה למרך של תאימות אחרוה בביוס??
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים עברתי עכשיו על המדריך ובביוס יש אפשרות רק לכבות את הבקר.כנראה שלא תהיה לך אפרות מלבד לנסות לשלב את הדרייבר של AHCI עם nLite או לנסות שוב.מה בכלל קורה אחרי שאתה משלב אותו עם F6 בהתקנה?
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר הוא נותן לי אפשרות לקחת ממקום ספציפי את הדריבר ואז יש כמה אפשרויות ווינדוס אקס פי ועוד אחד לא זוכר אני בוחר באקס פי הוא ממשיך ואז אני בוחר באיזה כונן אני רוצה להתקין הוא מפרמט שהוא בא להתקין את הווינדוס בחוז הראשון הוא אומר שהוא לא מוצא את sisraid
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים מחבר עדין איך שהוא מתחיל בהתקנת הווינדוס הוא כותב שחסר הקובץ sisraid למרות שהוא בדיסקט וניסיתי גם עם ה-nlite לשים שם את הדריברים של ה-raid וזה לא עזר ...[br]פורסם בתאריך: 29.01.2009 בשעה 20:59:42somebody???
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים amitbatito, קיבלת אזהרה ראשונה על הקפצה, אנא קרא את חוקי הפורום.באזהרה השלישית תורחק/תושתק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.