פורסם 2009 בינואר 2816 שנים החלפתי קירור לvandetta.. ונראלי שאני יילך על אוברקלוקישלי e72000 לוח ג'יגהבייט g31זיכרון 3 ג'יגה kingstonעד כמה אתם ממליצים שאני יעלה את המהירות של המעבד?
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים ^מחזק, תנסה לאט לאט ,תבצע בדיקות יציבות ,ותגיע למקסימום היציב, אנחנו לא נוכל לנחש בחיים מאחר וזה משתנה.
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים המעבד הזה, עם הקירור הזה, יכול להגיע ל 3.5 בקלות.מה שכן, לוח האם יכול להגביל אותך בעניין הזה, למרות שלי אישית יש לוח כזה והוא אוברקלוקר מעולה.זה תלוי מאוד על פיסת הסיליקון שנפלת עליה...
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים פותח התרד תתחיל מעיון במדריכים בחיפוש בתרדים באתר..יש לא מעט מידע..כמו כן לוח האם הנ"ל יגביל אותך לאזור באס של 350-400+-..כמו שציינו כבר..תמדוד טמפ' ותתחיל בOC..
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר אם אפשר קצת הסבר על פיסת הסיליקון או מה שזה לא יהיה..אני הרבה זמן מסתכל במדריכים של אוברקלוק אבל רק היום חיברתי את הקירור(למרות שעוד שניה הרסתי את המחשב) ואני רוצה להתחיל לעשות אוברקלוק
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים יש לך הסברים בסטיקי של הפורום הנ"ל ובסטיקי של פורום מעבדים...כמו כן תעיין באזור המדריכים/מאמרים של האתר..משהו שלא מובן אתה מוזמן לשאול כאן..
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים מחבר עשיתי אוברקלוק ראשוני ל-2.61 ורציתי לדעת איך אני עושה בדיקת יציבות ומאמץואם זה תוכנה אז בבקשה קישור
פורסם 2009 בינואר 2916 שנים אכן כן, OCCT אגב נוטה לתת אידיקציה של כמה מעלות יותר מאשר תוכנות אחרות אז המצב שלך טוב ואתה רשאי להמשיך בOC
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים מחבר היה לי קירור ישן של קולר מאסטר.. אז פירקתי את המאוורר ושמתי אותו כמאוורר על הדלת... זה טוב?כי שמתי את היד הרגשתי ממש קור
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים פותח התרד שנה את הכורת לפי חוקי הפורום בבקשה..התקנת את המאוורר על דלת שיכניס אוויר ?
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים מחבר כןן.. אבל זה מאוורר שהיה על גוף קירור.. זה משנה? כי אני רואה שהוא חייה לעומת המאוורר שהיה לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.