עבור לתוכן

מה אתם אומרים על הכרטיס קול הזה למחשב שלי?

Featured Replies

פורסם

SOUND BLASTER X-FI PLATINUM FATAL1TY CHAMPION 7.1 PCI

אני אשמח לשמוע המלצות בנוגע לכרטיס קול הזה, זה במקום הכרטיס קול המובנה שיש לי בלוח אם של המחשב החדש שלי. למי שאינו יודע, הלוח אם של המחשב הישן שלי עשה את שלו וכנראה התפגר , ולכן העברתי את ההארד דיסקים החדשים (500GB IDE כל אחד) מהמחשב הישן לחדש, והסתדרתי לבסוף עם ההתקנה של הווינדוס. בסופו של דבר התקנתי אותו על ההארד דיסק השני וזה עבד. ההארד דיסק הראשון כבר זוהה אח"כ ומאז אני שמח. עכשיו אני צריך המלצה על כרטיס קול וכרטיס מסך. נתחיל עם כרטיס קול.

פורסם

באופן כללי זה כרטיס בסדר, קצת יקר בגלל המיתוג של FATAL1TY.

כתבת פירוט מלא ולא רלוונטי על תולדות המחשב שלך אבל את הדברים החשובים לא כתבת.

כדאי שתפרט לאיזה שימושים אתה מיעד את הכרטיס, ולאיזו מערכת אתה מתכוון לחבר אותו.

פורסם

רוב הלוחות מגיעים עם כרטיס קול שמספיק + לצרכים...

פורסם
  • מחבר

אני רוצה כרטיס חזק ביותר, הכי חזק שקיים בשוק לגיימרים ולעבודה משרדית (שזה כולל גם צפייה בסרטים). תנו לי ביקורת על הכרטיס שפרסמתי למעלה או על משהו דומה של fatal1ty.

פורסם

תרשום בגוגל את שם הכרטיס ותוסיף REVIEW ... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

נו באמת! זה לא כזה קשה לעשות את זה, אבל אני רציתי חוות דעת על הכרטיס ממישהו בפורום, או מישהו שיחווה דעה על הכרטיס שלו (אם הוא כרטיס דומה).

פורסם

באופן כללי הדור הנוכחי של כרטיסי SB לא ממש נותנים תמורה הולמת יחסית למחירם, במיוחד בעת האזנה למוזיקה באיכות גבוהה. גם היתרון היחסי שהיה ל-SB בתחום המשחקים קטן בשנים האחרונות בגלל שינויים בתחום התוכנה (תקנים וכו').

אני אישית משתמש ב-m-audio revo 5.1 בעל אלקטרוניקה וסאונד מעולים אבל נחשב מיושן ולא ממש תומך במשחקים (ובכלל הדרייברים שלו לא מבריקים לויסטה וללינוקס :pissed:), אבל אם תעלעל אחורה בדפי הפורום תמצא הרבה חוו"ד אישיות שיועילו לך יותר. אאל"ט רבים מהחברים משתמשים בכרטיסים של אסוס שבאופן כללי זוכים לביקורות חיוביות. בכל מקרה לא לשכוח לבדוק את תאימות הכרטיס המיועד למערכות ההפעלה בהן אתה משתמש.

פורסם

לאיזו מערכת?

פורסם

תבדוק את הASUS XONAR D2X

פורסם

כדאי שתפרט לאיזה שימושים אתה מיעד את הכרטיס, ולאיזו מערכת אתה מתכוון לחבר אותו.

לאיזו מערכת?

::)

פורסם
  • מחבר

המפרט נמצא בפרופיל שלי. אני רוצה כרטיס קול טוב לגיימינג.

פורסם

המפרט שלך לא כולל את אחד הדברים החשובים ביותר בעת המלצה על כרטיס קול, מערכת הקול שלך (מגבר+רמקולים).

אם אתה מאזין למוזיקה/סרטים/משחקים דרך שני רמקולים מרשרשים של GPT, חבל לך להשקיע מאות ש"ח בכרטיס קול.

פורסם

מערכת = מערכת רמקולים (רסיבר ? 5 רמקולים ? 2 רמקולים ? סאטאליטיים ? רצפתיים ? עוצמה ? דגם ?)

מפרט = מפרט המחשב שציינת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים