עבור לתוכן

יש לי בעיה חמורה ואני חייב את עזרתכם. בקשר לכתובות IP

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למה שלא תתן לנו את הכתובת IP שהבנק טוען שהייתה איתה?

זה מ שהם נתנו לי: בתאריך 23/10/07 מכתובת 82.81.84.179

בתאריך 9.4.08 217.132.104.9

אין ביטוח למקרים כאלה?

אין לי מושג בשיט. אני מאוד מקווה שכן. אבל הם תמיד יכולים לטעון שעשיתי את הפעולה ממחשב אחר. ומה אני יכול לטעון במקרה כזה???
  • תגובות 55
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הראשון הוא מבזק בינלאומי והשני מנטויזין (השני מחיבור כבלים).

פורסם
  • מחבר

יש לי נטוויז'ן אבל לא בכבלים. מה נראה לך שאני צריך לעשות עכשיו? או יותר נכון מה הם יעשו עכשיו?

ועוד שאלה: אם הם ישאלו איך אני יודע שזה לא מהמחשב שלי מה להגיד להם? במילים אחרות על מה הסתמכתם בקביעה שהראשון מבזק בינלאומי והשני נטוויז'ן?
פורסם

כל IP שייך לטווח כתובות, כל טווח כתובות שייך לגוף כלשהוא, במקרה הזה ספקית אינטרנט.

פורסם

יש לי נטוויז'ן אבל לא בכבלים. מה נראה לך שאני צריך לעשות עכשיו? או יותר נכון מה הם יעשו עכשיו?

ועוד שאלה: אם הם ישאלו איך אני יודע שזה לא מהמחשב שלי מה להגיד להם? במילים אחרות על מה הסתמכתם בקביעה שהראשון מבזק בינלאומי והשני נטוויז'ן?

זה לא הכי רלוונטי מכיוון שאנשים נכנסים לחשבון בנק שלהם ממקומות אחרים. מה לעשות ? או לשאול אותם מה עושים או לשאול עורך דין שמתמחה בנושא.

פורסם

לכל ספק אינטרנט יש רישום של שימוש בכתובת IP שלו בכל זמן נתון איזה משתמש היה מחובר וקיבל אותן, את המידע הזה לא ממהרים למסור והוא בד"כ רק דרך צו בית משפט או בקשה של משטרה,

אתה צריך לסדר את כל הניירת שיש לך, כל הנתונים וללכת אם זה לתחנת משטרה ולבקש שיוציאו דוחות מהחברות אינטרנט מי היה מחובר על הכתובות האלו בזמן הנתון.

אחרי שיהיה המידע הזה אז אפשר להמשיך הלאה ולבדוק את הקשר לאותם אנשים וכו'.

אם מדובר בבנק פועלים אצלך אז אתה מודע שהיתה להם פריצה לאתר, או יותר נכון שלחו להרבה מאוד אנשים מייל שהם צריכים להכנס מחדש לאתר ולהזין פרטים כדי להפעיל מחדש את החשבון וכל מי שעשה את זה בעצם נתן את הפרטים לגורם חיצוני שלאחר מכן עשה בנתונים כרצונו.

בכל מקרה לעניננו, זאת הדרך הכי "פשוטה וקלה" שאני מכיר לאנשים ללא קשרים בספק אינטרנט הרלוונטי.

פורסם

וזה למה אני לא מאמין בהעברת כספים באיונטרנט

פורסם

אין שום בעיה עם העברת כספים דרך האינטרנט כל עוד אתה מסוגל לאבטח את המחשב שלך.

פורסם

אין שום בעיה עם העברת כספים דרך האינטרנט כל עוד אתה מסוגל לאבטח את המחשב שלך.

אף אחד לא יכול לאבטח את המחשב שלו ב100 אחוז. :cool2:

פורסם

אף אחד לא יכול לאבטח את המחשב שלו ב100 אחוז. :cool2:

כל עוד אתה לא עושה שטויות אתה מוגן ב-100 אחוז.

פורסם

שטויות.

פורסם

כל עוד אתה לא עושה שטויות אתה מוגן ב-100 אחוז.

התשובה הכי מגוחחת ששמעתי מיימי :s07:

פורסם

התשובה הכי מגוחחת ששמעתי מיימי :s07:

וזה למה? :) יש לך הוכחות כלשהן?

במידה ולא תגלוש לאתרים מפוקפקים (הכוונה שום אתר פורנו, ווארז וכל האתרים בסגנון), לא תוריד ותפעיל קבצים חשודים ותפעיל קצת את הגלגלים במוח, אתה יכול להסתדר גם בלי אנטיוירוס, אנטי-ספייוואר ופיירואל.

עוד דבר, שאבטחה למחשב בונים בשכבות. אני יכול לאמר לך שאני מוגן ב-100%.

HIPS

VIPRE Antivirus + Avira Antivirus Premium

TallEmu Online Armor Personal Firewall

AR

ISR

במידה ואחד נכשל, השני בא לפעולה, אומנם מעולם לא עברתי את שלב ה-HIPS, למרות שאני כן מחפש את מה שיוכל לעבור אותו.

בינתיים אין שום דבר שיכול לעבור את ה-ISR חוץ מוירוסים סיניים שמתוכנתים במיוחד לעקוף אותם דוגמת RobotDog שמתקיף את ה-HD באופן ישיר, אבל כמעט כל האנטיוירוסים מזהים אותו כבר, וקשה מאוד להדבק בו בגלל שהוא נפוץ בעיקר בסין.

פורסם

הכי בטוח זה לחתוך את הכבל של האינטרנט, הוירוסים והאקרים לא יכולים לעבור יותר ונגמר הסיפור :biggrimjackbox:

פורסם

וזה למה? :) יש לך הוכחות כלשהן?

במידה ולא תגלוש לאתרים מפוקפקים (הכוונה שום אתר פורנו, ווארז וכל האתרים בסגנון), לא תוריד ותפעיל קבצים חשודים ותפעיל קצת את הגלגלים במוח, אתה יכול להסתדר גם בלי אנטיוירוס, אנטי-ספייוואר ופיירואל.

עוד דבר, שאבטחה למחשב בונים בשכבות. אני יכול לאמר לך שאני מוגן ב-100%.

HIPS

VIPRE Antivirus + Avira Antivirus Premium

TallEmu Online Armor Personal Firewall

AR

ISR

במידה ואחד נכשל, השני בא לפעולה, אומנם מעולם לא עברתי את שלב ה-HIPS, למרות שאני כן מחפש את מה שיוכל לעבור אותו.

בינתיים אין שום דבר שיכול לעבור את ה-ISR חוץ מוירוסים סיניים שמתוכנתים במיוחד לעקוף אותם דוגמת RobotDog שמתקיף את ה-HD באופן ישיר, אבל כמעט כל האנטיוירוסים מזהים אותו כבר, וקשה מאוד להדבק בו בגלל שהוא נפוץ בעיקר בסין.

בזמנו ווירוס הBLASTER הדביק מחשבים עם חיבור כבלים שרק חיברו את הכבל רשת שלהם למודם. אפילו לא היית צריך חייגן, היית נדבק ישירות מהתשתית.

כמו כן אתה יכול ליפול באיזה PORT SCAN של מישהו, בזמן שאתה גולש רק באתרים מכובדים כמו CNN, YNET ועולם הסקס של ענת.

אין דבר כזה 100%, לא רק בעולם המחשבים, אלא בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים