עבור לתוכן

הרכבת מחשב "לא מושלם" בחנות

Featured Replies

פורסם

נניח שאני קונה מחשב חדש בחנות אבל לא קונה ממנה חלק מהותי למחשב (לדוגמה, כונן קשיח שיש לי כבר) אבל אני כן משלם על הרכבה לחנות. אני גם לא מתכוון לקנות מערכת הפעלה (כי כבר יש לי אחת מקורית בבית או שאני מתכוון להתקין לינוקס).

1. האם בחניות מסכימים בכלל לבנות מחשב "לא מושלם"?

2. חנויות שמאפשרות הרכבה, מציעות לפעמים גם בדיקת מאמץ או\ו אוברקלוקינג בחנות. איך הם מבצעים את זה בלי כל החלקים (או לצורך השאלה עם כל החלקים אבל בלי רכישה והתקנה של מערכת הפעלה)?

תודה.

פורסם

אם תבקש יפה אין סיבה שחנות שמכבדת עצמה תסרב.

אם אתה משלם עבור הרכבה בנפרד מהמחשב, אתה משלם על עבודת הרכבה, גם אם כל חלק וחלק שיגיע אליהם הזמנתה מקצה אחר של תבל.

פורסם

לאו דווקא. יש חנויות שלא מסכימות/גובות סכום מופרך עבור הרכבה של חלקים שלא נרכשו אצלם...

לגבי בדיקות מאמץ, זה תלוי מה הם בודקים. אם אתה קונה מחשב ללא כרטיס מסך לדוגמא, אין סיבה שהם יעשו בדיקה לכרטיס מסך שלהם שאתה לא קונה...

פורסם

אם זו חנות מכובדת בד"כ ישימו חלקים משל עצמם (הרדיסק, מערכת הפעלה \ כל מה שחסר)

ויבדקו שהכל עובד \ בדיקות מאמץ ויציבות.

במידה והכל תקין > מוציאים את רכיבי המעבדה שלהם, משאירים רק את מה שקנית, ושולחים לך.

(אתה מן הסתם מתקין את הרכיבים שכבר יש לך, לבד)

זה בדיוק מה שהיה כשקניתי את המחשב שלי בזמנו.

(קניתי בלי הרדיסקים ובלי צורבים)

פורסם
  • מחבר

רק להבהרה - אני לא מתכוון לתת לחנות חלקים ושהחנות תרכיב את המחשב עם משהו שלא נקנה בה.

מבחינת ידע, אני יכול להרכיב את המחשב גם לבד אבל מבחינת בדיקה של הרכיבים ובדיקת יציבות, אני מעדיף שתעשה החנות. סביר יותר להניח שאני אקנה את רוב המחשב מחנות אחת (שילוש, כרטיס מסך, מארז וספק) ואת השאר אני ארכיב לבד בבית (קניה של הרדיסק ב-KSP יכולה לחסוך כמעט 80 שקל!)

עכשיו רק נשאר לבחור חנות (עד עכשיו הסתכלתי על SkyPC אבל המחירים שלהם קצת קפצו אתמול) - למישהו יש המלצה לחנות (אפשר לשלוח גם בפרטי כדי לא לפרסם).

פורסם

א - לגבי ההרכבה, אם תביא לחנות את הרכיבים שיש לך, אני לא רואה סיבה שהם לא ירכיבו את זה בפנים,

ב - לגבי בדיקות מאמץ ותקינות - יעשו לכל מה שקניתי ואם תבקש ככל הנראה גם למה שאתה מביא

ג - בחירת חנות תלויה בהרבה דברים, בעיקר במוניטין, סוג מוצרים שאתה מחפש והאם האיזור הגיאוגרפי משנה לך, אני שנים קונה רק ב TMS כי יש לי נסיון טוב איתם עוד שהיו חנות קטנה והתעסקו עם קהילות של COUNTERSTRIKE1.6 ומסיבות רשת של GAMER :), היום בפורום יש לך פה מספר חנויות מומלצות שאתה יכול לבחור מהן לפי ראות עינך.

פורסם
  • מחבר

אז אם לסכם את הרשימה החנוית הן skypc, tmc, iqpc ונועה שבצפון?

פורסם

אלו אכן החנויות המומלצות (נעה פחות) תיקון TMS לא TMC, ויש גם את FOXPC שנחשבים לא רעים.

פורסם
  • מחבר

רוב תודות על התשובות! :hat:

פורסם

גם את זיגזג2000 המצויינים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים