עבור לתוכן

המלצה לטלויזיה 32 אינץ', תקציב עד 2700

Featured Replies

פורסם

שלום

בקרוב אני עובר לחדר חדש ואני מעוניין לקנות טלויזיה שתתחבר לממיר רגיל של YES ולמחשב.

עקב תקציב ומרחק(משהו כמו 1.5-1.8 מטר) אני חושב ש-32 אינץ' מתאים לי בדיוק

מבחינת שימושים זה דיי מאוזן משהו כמו 60% במחשב צפייה בתכני HD ב-720P

והשאר טלויזיה, אם זה משנה, רוב הזמן מדובר בערוצי הסרטים, yes start 1-4 ולפעמים קצת ספורט, וכמעט ולא בערוצים 10, 22 וכו'

כפי שהבנתי מקריאה מוקדמת LCD עדיפה עבור תכנים איכותיים ולעומת זאת בשידורים רגילים היא נחותה, עד כמה זה מורגש ? במחשבה ראשונה אני מעדיף לקחת LCD שהיא HD READY כי כמו שאמרתי אני יצפה דרך המחשב בתכני 720P..השאלה היא האם זה יהרוס את החוויה בעת צפייה בשידורים רגילים בטלויזיה ?

אחרי שהכל נשאל ונאמר- אני כמובן מחפש המלצה לדגמים בהתאם לתשובה הקודמת

התקציב הוא 2700 וזה ממש המקסימום שאני יכול להוציא..אם יש משהו שבאמת אבל באמת שווה להשקיע בשבילו ב-3000 בערך אז בבקשה תציעו, אבל מעבר לזה זה כבר יותר מדי

תודה מראש, לירן

פורסם

עקב המחירים הנמוכים מאוד הייתי מנסה להוסיף לתקציב עוד 300 שקל ולקנות 32LG60UR (סדרת הסקרלט של LG)

ואם לא תוכל להוסיף לתכסף לתקציב אז תקנה 32LG30R !

לי יש אותה והיא אחלה !

פורסם

בנוגע לשידורי SDTV, כן. יש הבדל מורגש בין טלויזית CRT ל LCD, ב LCD זה ייראה קצת מרוח ומוזר. (ואל תעז למתוח את השידורים ל 16:9, כולם נראים ככה כמו חנה לסלאו)

אין מה לעשות, זו האיכות המזוויעה של השידורים בארץ.

אני מציע לך לחפש סאמסונג 32A330. בעוד שהיא ממש לא מצטיינת בשידורי SDTV, וזה הצד החלש שלה, בכל הנוגע לחיבור למחשב ותכנים ברזולוציה גבוהה (704X396 ומעלה)- היא פשוט מדהימה, עדיפה אפילו על הסקארלט של LG שעולה יותר.

לכל טלויזיה יש את היתרונות והחסרונות שלה, השאלה איפה אתה מוכן להתפשר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים