עבור לתוכן

בעיית אודיו בכרטיס טלויזיה WINFAST TV2000 XP RM

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

היום רכשתי כרטיס טלויזיה WINFAST TV2000 XP RM ,חיברתי אותו לפי סי איי אקספרס התקנתי את הדרייבר שלו הכול טוב ויפה רואים ערוצים חלק והרבה ערוצים, אבל אין קול! עכשיו קיבלתי איתו את הכבל הזה

275aeab55e.jpg

והבנתי שהוא יוצא מהכרטיס טלויזיה עצמו בתוך המארז אל קונקטור מסויים בלוח אם, אבל ניסיתי את כל הקונקטורים ואף אחד לא מתאים בול ,חלק יותר מדי פינים וחלק קצת מדי...

בבקשה , מה לעשות בשביל שיהיה סאונד לטלויזיה?

פורסם

מה הדגם של הלוח שלך?

פורסם

אני גם הסתבכתי בקטע הזה עם כרטיס כמו שלך.

פשוט קניתי כבל סאונד RCA (אדום ולבן) שמתחבר ל - Line In במחשב ואז אתה מגדיר בתוכנה עצמה שזה יקבל סאונד מהLine In.

רק תשים לב שה Line In בהגדרת סאונד הרגילות של המחשב יהיה על הVOLUME הכי נמוך די שלא יעשה לך רעב, והתוכנה עצמה תגביר את זה כבר רק את מליק אותה.

ואתה ב XP או ויסטה?

כי ב XP הכרטיס עבד לי יופי אבל לא הצלחתי לסדר אתהדרייבר לויסטה למרות שכתוב Vista 32 ביט וניסיתי מלא דרייבריםוגם מהאינטרנט ולא עזר...

וזה לא כל כך משנה כי כבר הבאתי טלוויזיה בחדר אבל זה מגניב לראות טלוויזיה בשני מסכים רק בשביללהתלהב מהעניין :)

פורסם
  • מחבר

אז אני צריך ממיר נכון? קבל RCA אדום ולבן מהממיר ואז יציאה של אוזניות לLINE IN? וזה בדוק יעבוד עם הדגם הזה של הכרטיס טלויזיה?

פורסם

ללוח הזה באמת אין כניסה שאפשר לחבר אליה את הכבל הזה.

אופציה אחת היא כמו שהוצע לך לעבוד עם ממיר.

אופציה פשוטה יותר היא לחבר כבל מהיציאה האנלוגית של הכרטיס ל-Line In של הלוח. לא קיבלת כבל כזה עם הכרטיס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים