עבור לתוכן

איך הראוטר מחלק את המהירות למחשבים???

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי רוטר של LINKSYS WRT54GL

רציתי לדעת איך הוא מחלק את כל המהירות למחששבים יש לי 4 מחשבים ו5 מגה..

איך הוא מחלק את זה? :xyxthumbs:

פורסם

הוא מחלק לפי שימוש של כל מחשב

ז"א עם מחשב אחד דלוק ולא מבוצע שם שום פעולה משמעותית של שיתוף קבצים וכוד' זה לא אמור להשפיע כלל

פורסם

חבר יקר שלום!

הראוטר מחלק רוחב פס למי שמבקש יותר

ז"א אם אתה תוריד על 620 ועוד מישהו ינסה אז הוא יקבל ממש טיפה, אם שניכם תורידו בעזרת תוכנת הורדה אז הראוטר יחלק את זה חצי חצי...

לראוטר שלך תחפש מה זה DD-WRT :) ממליץ בחום

פורסם
  • מחבר

חבר יקר שלום!

הראוטר מחלק רוחב פס למי שמבקש יותר

ז"א אם אתה תוריד על 620 ועוד מישהו ינסה אז הוא יקבל ממש טיפה, אם שניכם תורידו בעזרת תוכנת הורדה אז הראוטר יחלק את זה חצי חצי...

לראוטר שלך תחפש מה זה DD-WRT :) ממליץ בחום

תודה רבה על ההסבר.... ד"א יש לי TOMATO

שבמחשב השני אבא שלי שולח איימילים אז הגלישה ממש איטית......

ושהוא גמר לשלוח אז זה חוזר למצב הרגיל...

פורסם

רק תבדיל בין קצב להעלאה להורדה, זה לא אותו דבר, בזמן גלישה אתה גולש בצורה דו כיוונית, אתה שולח כתובת ומקבל תגובה את האתר ויש תקשורת עם שרתים נוספים - לא אכניס אותך לזה, אבל בשליחת אי מייל מנוצל כל רוחב הפס להעלאה (ב-5 מגה זה 65 קילו בייט לשניה לערך) ואתה שאתה גולש אתה מנצל ממש קצת ולכן האיטיות. ובנוסף בדוק בראוטר לאפשרות תיעדוף ואז תרוויח.

פורסם
  • מחבר

רק תבדיל בין קצב להעלאה להורדה, זה לא אותו דבר, בזמן גלישה אתה גולש בצורה דו כיוונית, אתה שולח כתובת ומקבל תגובה את האתר ויש תקשורת עם שרתים נוספים - לא אכניס אותך לזה, אבל בשליחת אי מייל מנוצל כל רוחב הפס להעלאה (ב-5 מגה זה 65 קילו בייט לשניה לערך) ואתה שאתה גולש אתה מנצל ממש קצת ולכן האיטיות. ובנוסף בדוק בראוטר לאפשרות תיעדוף ואז תרוויח.

הבנתי... איפה אני רואה את האפשרות תיעדוף הזאתי?

יש לי TOMATO

פורסם

QOS

פורסם

תשתמש במנגנון QOS שקיים לך בראוטר, הוא קיים גם במחשב ותפקידו להשאיר רוחב פס לעבודה תקינה, יש לך חלוקה לפי IP כמו שראיתי - בדוק והגדר זה מצריך טיפה ידע.

יש שם גם חלוקה לפי פרוטוקולים אז אם תעלה את התיעדוף לגלישה (WWW) או פורט 80 זה יועיל לך.

פורסם
  • מחבר

תשתמש במנגנון QOS שקיים לך בראוטר, הוא קיים גם במחשב ותפקידו להשאיר רוחב פס לעבודה תקינה, יש לך חלוקה לפי IP כמו שראיתי - בדוק והגדר זה מצריך טיפה ידע.

יש שם גם חלוקה לפי פרוטוקולים אז אם תעלה את התיעדוף לגלישה (WWW) או פורט 80 זה יועיל לך.

תודהר בה... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים