פורסם 2009 בינואר 2716 שנים חברה אם תעזרו לי אני יודה לכם מאוד הבעיה היא כזאת יש לי 3 מגה אינטרנטאומר להוריד הורדה ישירה 380 ק'.קיצר מאז שהחלפתי לך אם , מעבד וזיכרוןהאינטרנט מוריד לי מקסימום 250ואני משתגע למה זה ככה אולי זה קשור לכרטיס רשת אולי יש איזשהי הגבלה שלו ב BIOSכי זה לא בעיה במחשב זה בטוחהתקשרתי לספק שלי שהוא 013 הם גם לא מבינים מה הבעיההתשתית שלי זה HOT והתקשרתי גם אליהם חיברו אותי דרך דפ אינטרנט ובדקו לי את המהירות מוריד כמו שצריך 380רק 013 זה כאילו מוגבלניסו לפתור לי את בעיה טלפונית ולא הצילחו להבין מה הבעיה אנשים אני שואל אולי יש הגבלה מהכרטיס רשת עצמו שאני לא יודע עליו יכול להיות דבר כזה?
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים אתה מחובר עם ראוטר? אם כן בדוק QOSאם לא בדוק בהגדרות של הכ.רשת בביוס עם הוא מוגדר להיי.אם גם זה לא עוזר תשדרג את הביוס זה אף פעם לא יכול להיות מזיק
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים פותח הת'ראד, אם הצלחת לקבל מהירות מקסימלית דרך HOT, זה אומר בוודאות שהבעיה אצל הספקית שלך. תדרוש מהספקית שלך פתרון.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מחבר מישהו יכול להביא לי תמונה בביוס איך עושים את זה כי אני נכנס להגדרות של On-Boardוה LAN שם Enabled והכל נראה תקיןאני משתגע אנשים זה בעיה מעצבנתהספקית לא הצליחה לפתור את הבעיה לא נראה לי שזאת בעיה בספקית אבל איך אני פותר את זה זה קשור איכשהו לכרטיס רשת OB
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מישהו יכול להביא לי תמונה בביוס איך עושים את זה כי אני נכנס להגדרות של On-Boardוה LAN שם Enabled והכל נראה תקיןאני משתגע אנשים זה בעיה מעצבנתהספקית לא הצליחה לפתור את הבעיה לא נראה לי שזאת בעיה בספקית אבל איך אני פותר את זה זה קשור איכשהו לכרטיס רשת OBתבקש מברק שם משתמש אחר ותבדוק איתו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.