פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים נארה לי שעבדו עליי ורק עכשיו שמתי לב לזה מתי שקניתי את המחשב במפרט היה רשום כרטיס מסך nvidia riva tnt 32 mb ועכשיו אני רואה שהכרטיס מסך הוא elsa erazor 3 lt האם עבדו עליי
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים לא.nvidia לא מייצרת את הכרטיסים, אלא רק את הצ'יפים.את הכרטיס שלך ייצרה Elsa.
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים עוד עושקי קברים... בד"כ רק מי שמרכיב לעצמו את המחשב חלק-חלק לא נופל בצורה כזאת (אם הוא מתעקש בחנות שיתנו לו בדיוק את מה שהזמין כמובן)
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים מחבר לא.nvidia לא מייצרת את הכרטיסים, אלא רק את הצ'יפים.את הכרטיס שלך ייצרה Elsa.תודה
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים עוד עושקי קברים... בד"כ רק מי שמרכיב לעצמו את המחשב חלק-חלק לא נופל בצורה כזאת (אם הוא מתעקש בחנות שיתנו לו בדיוק את מה שהזמין כמובן)בדיוק מה שעשיתי................רק שלא חשבתי באותה תקופה על לוח של asus............אבל לקחתי כרטיס מסך שלהם!
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מי ישמע ...ASUS.....לוח יקר...עם שיפור ביצועים שלא מצדיק את תוספת המחיר לדעתי..........
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים למה אנשים קונים כאלה כרטיסים אני אפילו (שאני לא מבין כלום במחשבים) בדקתי אין שום דבר און בורד או כרטיס מסך מעפן אבל... כאלה כרטיסים !!!!!!!!!?
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר קניתי את המחשב לפני שנתיים אז זה היה בין הכטיסים הטובים (נראה לי) אז לא הבנתי כל כך במחשבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.