עבור לתוכן

החלפת ארד דיסק חדש ל SATA 2 בעיה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,לפני כמה ימים קניתי ארד דיסק SATA2 של WD 500 ג'יגה בייט. עכשיו הוא מופיע לי "פריימרי מאסטר" אבל שאני בא למפרט ההתקנה של הוינדוס אומרת שהיא לא מזהה ארד שמותקן במחשב. אמרו לי שצריך להגדיר משהו בביוס ב "IDE" משהו.. עכשיו אני לא יודע מה צריך לשנות,מה שמוזר שגם במחשב נוסף שיש לי בבית שגם הוא SATA2 אבל זה ישן ועבד ככה הרבה זמן שאני בא לפרט עושה לי את אותה הבעיה רושם לי אותו דבר.. יכול להיות שהדיסק פירמוט דפוק ?

אני ינסה לצלם תמונה של ההודעה שרושם הדיסק פירמוט ..

תודה לעוזרים ממש חשוב לי בהקדם כי אני משתגע בלי המחשב שלי ועוד שגם המחשב השני גם לא עובד אז ביכלל אני משתגע חח..

מחכה לתשובה,ממש תודה :)

פורסם

אתה צריך לעדכן בביוס , שאת ה-SATA זה יחשיב לך כ-IDE אם יש לך עוד קשיח הוא IDE או שכולם SATA והם לא RAID

BIOS --> Advanced --> SATA Cofigration --> SET SATA AS --> IDE

או שכמו שאמרת ה-CD/DVD דפוק , מכיוון שזו אותה בעיה..

פורסם
  • מחבר

קודם כול תודה על התגובה המהירה,ועכשיו שאני נימצא ב Advanced אין לי SAT Cofigration יש לי כמה Cofigration אחרים Jumperfree ויש CPU Cofigration ויש Onboard devicws Cofigration ו גם-Instant music Cofigration אחד מאלה ?

דרך אגב יש לי לוח M אסוס P4800 אם זה עוזר :\[br]פורסם בתאריך: 27.01.2009 בשעה 00:21:27

בדקתי עכשיו עם דיסק אחר זה לא קשור.. אותו בעיה.. עכשיו יתכן שגם במחשב השני זה ככה כי בטיפשותי עשיתי שם שחזור הגדרות ברירת מחדל וכניראה שחזר ל IDE אבל בביוס של המחשב השני ניכנסתי אל Onboard devicws Cofigration ושם יש את הSATA עישיתי RAID ועדיין אותו בעייהה.. עכשיו במחשב שלי בלושנית Onboard devicws Cofigration אין את זה זה שונה.. יעזור אם אני יצלם תמונה?

עריכה: טוב,במחשב שלי שמתי דיסק פירמוט של ויסטה עובד טוב מאוד מזהה את הארדיסק מצוין בלי עין רעה :] אז או ששני הדיסקים דפוקים נידבקו דרך הביוס חח או שפשוט הויסטה חכם מאוד ומסדר הכול :9 מחשב אחד עובד ואת השני ננסה מדיסק חדש חדש.. תודה בנתיים נעדכן בקשר לדיסק אחר במחשב השני..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים