עבור לתוכן

012 - לא מאחל לאף אחד!

Featured Replies

פורסם

התחייבתי ל5 מגה באותו מחיר של ה2.5 שהיה לי עד לפני רגע. ל18 חודשים.

אני כרגע מברר אצל חברות אחרות הצעות ומנתנק כמה שיותר מהר לפני שיעברו 48 שעות.

זה מעוגן בחוק שאני יכול להתנתק מהם למרות התחייבות?

הרי לא חתמתי על כלום ולא שלחו לי את העסקה מפורטת בכתב.

חוסמים לי פורטים בטורנטים עלק... שיחלמו שאני ישלם להם שקל!

וזה פשוט לא יאומן כמה שהנציגי שירות מחרטטים בטלפון.

012 אמרו שהם לא חוסמים כלום ובגלל שאני בלי חייגן כל הניתוב עובר להוט וכנראה שהבעיה בהוט.

נטוויז'ן נתנו לי הצעה של 99 שקל ל5 מגה ואחרי שהם שמעו שקיבלתי מ012 ומבזק כ62-64 שקל לחודש הם קראו למנהל והוא נתן לי הצעה של 47 שקל בהתחייבות רק ל9 חודשים.

אבל מה הקאצ'? הם לא עובדים עם הוראות קבע. אבל לאחר בירורים וחירטוטים הוא אמר שאם אני נותן לו כרטיס אשראי שיהיה ערב לי אז הוא יוכל לבצע הוראת קבע.

אמא שלי אמרה לו שהיא לא נותנת לאף אחד את הכרטיס אשראי ובטח שלא בטלפון.

אז הוא אמר שאם הוא לא מקבל עכשיו כרטיס אשראי הלך ה'מבצע' כי הוא קיבל הקצאה מחברת האשראי ל57 אנשים למחיר הזה(47 ש"ח).

בקיצור, החירטוטים פה זורמים בלי הפסקה. לא יאומן.

למי להתחבר?

מי הכי טוב מבחינת פינגים במשחקי רשת והורדות טורנטים? הרי בסופו של דבר זה הכי חשוב לי.

תודה וכמה שיותר מהר כי אני חייב להתנתק מ012 עוד היום.

פורסם

אומנם טיפה יותר יקר אבל הכי איכותי, אמין ומהיר בלי כל החרטות זה בזק כתשתית ובזק בין לאומי (014) אני איתם כבר קרוב ל5 -6 שנים ולא היו שום בעיות!

פורסם
  • מחבר

מבזק קיבלתי הצעה יותר זולה מ012.

אז בזק טובים יותר מנטוויז'ן? כי שמעתי עכשיו מאחותי שהיו לה ים בעיות עם נטוויז'ן וכל יומיים טכנאי אחר.

עריכה:

טוב אז אחרי 40 דקות בטלפון עם 012 הבני ז*%^ת האלה....

ברוך השם ביטלו לי את ההתחייבות וחזרתי למסלול הרגיל.

השבוע אני מתנתק מהם לגמרי ושיקח אותם שד ומי יתן ויפשטו את הרגל אמן אמן אמן מהפה שלי לשמיים!

מספרים לי סיפורים שאני כבר 'השתמשתי' ואני לא יכול לבטל.

וכולה עברו שעות בודדות מהרגע ששידרגו אותי. לא יאומן.

אני מסביר להם שאני יכול לבטל כל עסקה תוך 24(אם לא 48) שעות. שחוץ מזה הם לא שלחו לי את פרטי העסקה בכתב שזו לעצמה עבירה על החוק.

ביקשתי לדבר עם המנהל ונאמר לי שבקשה כזו נענת עד 24 שעות אז אמרתי לנציגת שירות נו באמת... ואז תגידו לי תשמע עברו כבר מעל ל24 שעות, אתה לא יכול להתנתק. אינעל *%^# שלהם.

אמרה לי שהיא יכולה להוריד אותי חבילה אבל אני עדיין יהיה מחוייב. חיים בסרט!!!

שאלתי אותה אם היא רוצה לדבר עם אמא שלי העורכת דין ולהתווכח עם חוקי מדינת ישראל ואחרי שהמתנתי 10 דקות על הקו היא אמרה שהמנהל יחזור אליי בזמן הקרוב ואמרתי לה תשמעי, אני ברגע זה מתנתק ולא יעזור בית דין, חבל על העצבים. השאירה אותי על הקו לדקה ופתאום אומרת קיבלתי אישור החזרתי אותך למסלול הרגיל ללא התחייבות. ביי.

בקיצור,

לא ממליץ לאף אחד להיות ב012

ואם אתם יכולים תתנתקו עוד היום.

אה ועוד משהו, חרטטנים כמו בנטוויז'ן לא תמצאו גם בכלבוטק!

עלק רוצים כרטיס אשראי בשביל שיהיה ערבות להוראת קבע. חושבים נולדנו אתמול.... גם כן אלה.

מספר לי סיפור שהוא קיבל הקצאה מחברת האשראי ל57 אנשים במחיר הנ"ל שהוא הציע לי ואם ברגע זה הוא לא מקבל מספר אשראי שיהיה ערב להוראת קבע המבצע בטל.

לא יאומן!

בא לי להרוג מישהו :pissed:

פורסם

נמאס...

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים