עבור לתוכן

הPWNERER יורד על yahtzee

Featured Replies

פורסם
פורסם

האדם הזה מפספס כמה דברים.

בעיקר שהוא אומר שכאשר הוא רוצה עלילה טובה הוא קורא ספר. עלילה טובה במשחק תתרום גם לFUN שהוא מדבר.

וגם אפקטים יתרמו לאותו FUN. כמובן שיש דברים יותר חשובים מהחשיבות של הגרפיקה או אפקטים.

משחק משחב משלב לעיתים "ספרות" ו"קולנוע" שמהווים גם את הFUN שה"UBER GAMER" מהלל כ"ך.

וגם הוא מוכיח שהוא אידיוט/ילד קטן בכך שהוא אומר יותר מדי את המונח NOOB ומאוהב בעצמו והופך את המונח גיימר לדבר

שצריך כישרון כאילו זה יכול להיות רק מקצוע ושצריך כשרון. אם הוא משחק שדורש כשרון אז כל משחק אונליין נגד אחרים יעשה את עבודה.

הוא נשמע כמו החארות שהרסו את קהילת הקאונטר סטרייק לפני שיצא STEAM.

אבל הוא אידיוט שרוצה להפוך את הגיימינג למועדון אקסלוסיבי.

ובכלל להשוות PORTAL לGTA4 זה בלתי אפשרי אפילו בקנה מידה של הנאה.

ובניגוד לyahzee שמבקר יותר משחקים מאשר להלל את עצמו ולרדת על אחרים.

אותו אני מעריך. הוא מבדר, קוטל, ואומר דברים נכונים לרוב.

פורסם
  • מחבר

אני חושש שאתה לא מכיר את הנפשות הפועלות :

פורסם

מה הכוונה?תסביר

פורסם

לא משהו

פורסם

האדם הזה מפספס כמה דברים.

בעיקר שהוא אומר שכאשר הוא רוצה עלילה טובה הוא קורא ספר. עלילה טובה במשחק תתרום גם לFUN שהוא מדבר.

וגם אפקטים יתרמו לאותו FUN. כמובן שיש דברים יותר חשובים מהחשיבות של הגרפיקה או אפקטים.

משחק משחב משלב לעיתים "ספרות" ו"קולנוע" שמהווים גם את הFUN שה"UBER GAMER" מהלל כ"ך.

וגם הוא מוכיח שהוא אידיוט/ילד קטן בכך שהוא אומר יותר מדי את המונח NOOB ומאוהב בעצמו והופך את המונח גיימר לדבר

שצריך כישרון כאילו זה יכול להיות רק מקצוע ושצריך כשרון. אם הוא משחק שדורש כשרון אז כל משחק אונליין נגד אחרים יעשה את עבודה.

הוא נשמע כמו החארות שהרסו את קהילת הקאונטר סטרייק לפני שיצא STEAM.

אבל הוא אידיוט שרוצה להפוך את הגיימינג למועדון אקסלוסיבי.

ובכלל להשוות PORTAL לGTA4 זה בלתי אפשרי אפילו בקנה מידה של הנאה.

ובניגוד לyahzee שמבקר יותר משחקים מאשר להלל את עצמו ולרדת על אחרים.

אותו אני מעריך. הוא מבדר, קוטל, ואומר דברים נכונים לרוב.

אתה מודע לכך שמי שעשה את הסרטון הוא "KYLE" מ-PUREPWNAGE.COM? זאת סדרה סאטירית על גיימרים.... ::)

פורסם

אם זה אמור להיות סאטירה אז...

פשוט האדם הזה דיבר כול כך הרבה בולשיט שלא איכפת לי מי הוא.

והדבר היחיד שאני מכיר מהאתר שציינת זה הFPS DOUG (הקירח עם השריטה העמוקה שצועק בום הדשוט)

ובכללי זה לא מצחיק, לא מבדר, מביך את המונח גיימר ובקיצר משאיר טעם רע גם בתור סאטירה.

ולמי שלא מכיר הינה הדבר האמיתי

http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation

פורסם

הדבר היחידי שהוא מצליח להשיג עם ה"סאטירה" שלו הוא הרגשה שהוא אוטיסט,וזה בגלל שהוא מדבר כל כך לאט ביחס לYATZHEE...

אנשים פשוט מקנאים בו כי יש לו ראייה מפוכחת על עולם המשחקים..הוא לא קוטל משחקים,הוא פשוט מתרכז בדברים הטיפשיים והשליליים שיש בהם,ובצדק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים