עבור לתוכן

עזרה: בחירת כרטיס מסך למשחקים

Featured Replies

פורסם

חבר'ה חשבתי לשדרג את המחשב ויחד עם זאת התלבטתי בין 2 מסכים...

אני עברתי בין כל מיני מקומות והתרשמתי מ-2 מסכים עיקריים....:

1) מסך מחשב W2261VוLG

2) T220PוSamsungו

בסוף בחרתי באפשרות הראשונה LG עכשיו רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתאים למסך שכזה...

מי שלא מכיר אז זה 22 אינצ' lcd עם רזולוציה מקסימלית : 1920x1080

השאלה שלי היא האם ללכת על :

Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3

אוו

Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5

עכשיו ברור שה 4870 טוב יותר וחזק יותר השאלה שלי האם ה4850 יעשה את העבודה על המסך הזה....

המטרה העיקרית של הכרטיס תיהיה להפעיל משחקים כבדים וחזקים,סרטים,שירים,אינטרנט....

בקיצור אני מתכנן שידרוג גדול של המערכת ואני מחפש השקעה בטוחה וטובה עכשיו אם אני יכול לחסוך כמה פרוטות אז בכיף אבל אני רוצה לדעת שהחיסכון הוא כדאי ושהוא לא עולה לי ביוקר לכן השאלה שלי האם אני יכול להסתפק בכרטיס 4850 כדי להריץ את המטרות שלי אוו שמסך כמו שציינתי ודרישות כמו שציינתי מחייבים את ה HD4870

אשמח לכמה שיותר תגובות בנושא ואם תזדקקו לפרטים נוספים כמו מה המערכת הקיימת .. איזה רכיבים ניכךללים בשידרוג תודיעו לי...

התקציב לא חשוב לי כי אני מתמקד ב 2 הכרטיסים האלו!

המערכת הקיימת:

מעבד- intel core 2 duo e6300

לוח אם- GA965PS3 Gigabyte

3 ג'יגה זיכרון ddr2 800hz kingston

הכרטיס מסך: shapphire ati x1900gt ddr2 256mb

דיסק קשיח: 160 g.b sata2

מסך 17 lcd LG

המערכת המשודרגת:

מעבד-intel core 2 duo e6300

לוח אם- GA965PS3 Gigabyte

זיכרון- מוציא 512X2 וקונה במקום 1024X2 של kingston 800hz

דיסק קשיח:160 g.b sata2

מסך: מסך מחשב W2261V וLG 22 אינצ'

ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM

כרטיס מסך: --

בעיקרון השידרוג שנעשה הוא בזכרון+מסך+ספק תיכננתי להשקיע עד 2500 בסוף גלשתי ליותר אני מוכן להשקיע על כרטיס מסך לא יותר מ1000 שקל...

פורסם

לרזולוציה כזו עדיף לקחת כרטיס עם יותר מ512MB כדי לשחק ברזולוציה המלאה. GTX260 או 4870 1GB לפחות

פורסם
  • מחבר

לרזולוציה כזו עדיף לקחת כרטיס עם יותר מ512MB כדי לשחק ברזולוציה המלאה. GTX260 או 4870 1GB לפחות

אני לא מתכוון לשחק ברזולוציה המלאה השאלה שלי אם ה HD4850 יכול לעמוד מול מסך שכזה ללא בעיות כשהו מריץ משחקים חדשים.... אוו שאני חייב את ה HD4870

הכרטיסים שציינת חורגים מהתקציב שלי.... אני לא גיימר מושבע אבל אני נוהג לשחק במשחקים ולאחרונה רציתי לשדרג את המסך שלי מ 17 ל 22 עכשיו כמו שראיתי רציתי לשדרג בסכום של 1500 שח' אחרי זה הגעתי ל 2500 ובסוף יצאתי עם 2600+ והיד עוד נטויה...

אני לא רוצה להיסחף כי בקרוב אני יגיע ל 3000 שקל והיום זה כמעט מחשב חדש....

אני פשוט מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת לפי הרכיבים שציינתי ולא לחרוג מהמותר בגלל זה פתחתי את הת'רד הזה בשביל שאני יוכל לדעת עם אני יוכל לחסוך בהוצאות של הכרטיס מסך...

[br]פורסם בתאריך: 26.01.2009 בשעה 17:30:48

שנה בקשה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום, הנחיות ברורות בקישור הזה

שינתי את הת'רד תוך כדי התייחסות לחוקי הפורום... מקווה שהכל תקין עכשיו :xyxthumbs:

פורסם

על הרזולוצייה המקסימאלית שלך, ה4850 לא יריץ בצורה טובה... עדיף את ה4870 1 ג'יגה.

קח את פאליט! 4870 1GB לא יקר בכלל! עם שנתיים אחריות, אבל טוב מאוד ועם קירור הוגן!

פורסם

אני במקומך הייתי קונה מסך 22" עם רזולוציה של 1680X1050 ו-HD4870 512MB. הביצועים יהיו מעולים ותוכל להפעיל פילטרים בלי להתפשר הרבה על FPS.

הייתי גם קונה קירור טוב למעבד ועושה OC כדי לשפר את הביצועים כי בכל זאת הוא קצת ישן וישנם משחקים היום שדורשים הרבה כוח עיבוד.

פורסם
  • מחבר

אני במקומך הייתי קונה מסך 22" עם רזולוציה של 1680X1050 ו-HD4870 512MB. הביצועים יהיו מעולים ותוכל להפעיל פילטרים בלי להתפשר הרבה על FPS.

הייתי גם קונה קירור טוב למעבד ועושה OC כדי לשפר את הביצועים כי בכל זאת הוא קצת ישן וישנם משחקים היום שדורשים הרבה כוח עיבוד.

תוכל להמליץ לי על מסך כזה....

אחי אני גם חורג מהתקציב שלי אני מעוניין לשדרג מסך+זיכרון+ספק + כרטיס מסך 2500 גג עם חריגה של 100-200 שח' גג גג גג..!!! לא יותר מזה עם ה HD4870 והמסך שלקחתי זה יותר מידי...!!

תוכל להמליץ לי על מסך+כרטיס מסך תואם שיתאים לו...

פורסם

http://tms.co.il/product/5301 - אחלה של מסך, יחד עם HD4870 תוכל לעבוד בכיף ולהנות מהמשחקים. אבל חוץ מזה אולי כדאי שתתייעץ בפורום מסכים, אני בטוח שיעזרו לך שם הרבה יותר לגבי המסך.

לגבי המעבד שלך, תהיה לך בעיה שתורגש די הרבה ללא OC (צוואר בקבוק), מניסיון שלי, המעבד שלך יכול להגיע ל 2.5GHZ בקלות, עם קירור סביר.

כדאי לך לחשוב על האופציה הזאת, שכן המחשב כולו בכלל ובפרט המשחקים ירוצו הרבה הרבה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

http://tms.co.il/product/5301 - אחלה של מסך, יחד עם HD4870 תוכל לעבוד בכיף ולהנות מהמשחקים. אבל חוץ מזה אולי כדאי שתתייעץ בפורום מסכים, אני בטוח שיעזרו לך שם הרבה יותר לגבי המסך.

לגבי המעבד שלך, תהיה לך בעיה שתורגש די הרבה ללא OC (צוואר בקבוק), מניסיון שלי, המעבד שלך יכול להגיע ל 2.5GHZ בקלות, עם קירור סביר.

כדאי לך לחשוב על האופציה הזאת, שכן המחשב כולו בכלל ובפרט המשחקים ירוצו הרבה הרבה יותר טוב.

לגבי o.c אני לא מבין בזה כל כך,הבנתי שהעסק מסובך ולא פשוט כי מתעסקים עם מתחים ותדרים של המעבד -> מה שאומר שלא רצוי לתת לכל מעבדה לעשות את ה O.C לכן אני ישמח אם תסבירו לי מעט מה זה הדבר הזה?כמה זה עולה? איפה ממולץ לעשות זאת?.. איפה ממולץ לקנות רכיבים-- עדיף אזור המרכז-ראשון/רחובות והסביבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים