פורסם 2009 בינואר 2616 שנים משהו בסגנון VMWare, כשההבדל העיקרי הוא שאני לא רוצה להתקין מחדש שום מערכת הפעלה, אלא להשתמש בעותק נוסף של ווינדוס שכבר מותקן אצלי.יש דרך לעשות את זה?(אם זה צריך ליהיות בפורום תוכנה מצטער, אבל השאלה היא ספציפית על ווינדוס)
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים VPCהכי קלה והכי נוחהיש לך גם virtualboxתיצור את המחיצה באימ'ג ותעלה אותה ל VPC
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים רק בעזרת virtual machinesאז ככה שVMWARE ממש מומלצת. יש גם משהו למיקרוסופט (חפש בגוגל).
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר אין לי בעיה עם VMware, אבל כמה שריאיתי היא דורשת התקנה מחדש של המערכת, דבר שאני ממש לא רוצה (גם בגלל הקבצים שעליה וגם בגלל שאין לי מקום)המטרה היא לטעון במערכת וירטואלית כלשהי מערכת שכבר מותקנת ויכולה, כעקרון, לרוץ. (בעיקר בגלל בעיות תאימות)
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים לא נראה לי שזה יעלה בכלל בגלל הדריברים. אני חושב שיש להם תוכנה (אולי זאת:http://www.vmware.com/download/converter/) שיכולה להמיר התקנה קיימת של חלונות לכזו שתעבוד עם VMWARE (אבל כמובן שלא תוכל לחזור איתה אחורה, שוב, בגלל הדריברים).
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים vmware player למשל מריץ מכונות שהן כבר במצב מוכן וגם ב workstation אתה יכול לשמור מכונה ב state מסויים והיא תעלה בדיוק ממנו.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר אתה יכול ליצור מכונה מוכנה ואחרי זה להריץ אותה בVM.אני לא בטוח שהבנתי לגמרי למה אתה מתכוון, אבל אני מנסה להשתמש בהתקנה שכבר קיימת של ווינדוס.לא נראה לי שזה יעלה בכלל בגלל הדריברים. אני חושב שיש להם תוכנה (אולי זאת:http://www.vmware.com/download/converter/) שיכולה להמיר התקנה קיימת של חלונות לכזו שתעבוד עם VMWARE (אבל כמובן שלא תוכל לחזור איתה אחורה, שוב, בגלל הדריברים).אין דרך לעשות את זה בלי לפגוע במערכת עצמה? (שאני אוכל להשתמש בה אם אני אבחר לחזור להשתמש בה כמערכת ראשית, מה שבטח יקרה בסופו של דבר)
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים לא מכיר כזה VM לפיסי.מה שיש לפיסי רץ תחת חלונות וזה לא מערכת עצמאי כמו שיש במחשבים הגדולים (של IBM .)שם ה VM זה מערכת הפעלה CP, ולא תוכנית שעושה סימולציה בתוך מערכת הפעלה אחרת.CP קיים ומפותח כבר מ 1967 ואני לא מאמין שמישהו כתב כזה או יכתוב כזה לפיסי.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים אפשר להבין מה בעצם אתה מנסה להשיג?יש כבר היום פתרונות hypervisor שהם ברמת החומרה הנמוכה ביותר אבל אלו פתרונות לשוק ה enterprise לשימוש ב datacenter ולא למשתמשים פרטיים.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מחבר אני חושב שלקחתם את זה רחוק מידי.המטרה הפשוטה היא לעקוף בעיות תאימות בלי ריסטרט - משמע, להפעיל את XP בלי לצאת מ7..(מיותר לציין שCompatibility mode לא עוזר לי)מה שאני מחפש זה פשוט דרך להריץ את הXP בתוך win7, בצורה של VM או משהו בסגנון, אבל בלי לפגוע בווינדוס עצמו (שעדיין יוכל לפעול בכוחות עצמו), ובלי להתקין מחדש.אני מבין שזה לא אפשרי, אז אני אוותר.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים הגרסה האחרונה של וירטואל בוקס יצאה עם תאימות לחלונות 7 בטא אז זה בהחלט פתרון טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.