עבור לתוכן

מחפש דרך להריץ 2 מערכות הפעלה בו זמנית

Featured Replies

פורסם

משהו בסגנון VMWare, כשההבדל העיקרי הוא שאני לא רוצה להתקין מחדש שום מערכת הפעלה, אלא להשתמש בעותק נוסף של ווינדוס שכבר מותקן אצלי.

יש דרך לעשות את זה?

(אם זה צריך ליהיות בפורום תוכנה מצטער, אבל השאלה היא ספציפית על ווינדוס)

פורסם

VPC

הכי קלה והכי נוחה

יש לך גם virtualbox

תיצור את המחיצה באימ'ג ותעלה אותה ל VPC

פורסם

רק בעזרת virtual machines

אז ככה שVMWARE ממש מומלצת. יש גם משהו למיקרוסופט (חפש בגוגל).

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה עם VMware, אבל כמה שריאיתי היא דורשת התקנה מחדש של המערכת, דבר שאני ממש לא רוצה (גם בגלל הקבצים שעליה וגם בגלל שאין לי מקום)

המטרה היא לטעון במערכת וירטואלית כלשהי מערכת שכבר מותקנת ויכולה, כעקרון, לרוץ. (בעיקר בגלל בעיות תאימות)

פורסם

אתה יכול ליצור מכונה מוכנה ואחרי זה להריץ אותה בVM.

פורסם

לא נראה לי שזה יעלה בכלל בגלל הדריברים. אני חושב שיש להם תוכנה (אולי זאת:

http://www.vmware.com/download/converter/

) שיכולה להמיר התקנה קיימת של חלונות לכזו שתעבוד עם VMWARE (אבל כמובן שלא תוכל לחזור איתה אחורה, שוב, בגלל הדריברים).

פורסם

vmware player למשל מריץ מכונות שהן כבר במצב מוכן וגם ב workstation אתה יכול לשמור מכונה ב state מסויים והיא תעלה בדיוק ממנו.

פורסם

אני דיברתי על להמיר את המערכת הקיימת.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול ליצור מכונה מוכנה ואחרי זה להריץ אותה בVM.

אני לא בטוח שהבנתי לגמרי למה אתה מתכוון, אבל אני מנסה להשתמש בהתקנה שכבר קיימת של ווינדוס.

לא נראה לי שזה יעלה בכלל בגלל הדריברים. אני חושב שיש להם תוכנה (אולי זאת:

http://www.vmware.com/download/converter/

) שיכולה להמיר התקנה קיימת של חלונות לכזו שתעבוד עם VMWARE (אבל כמובן שלא תוכל לחזור איתה אחורה, שוב, בגלל הדריברים).

אין דרך לעשות את זה בלי לפגוע במערכת עצמה? (שאני אוכל להשתמש בה אם אני אבחר לחזור להשתמש בה כמערכת ראשית, מה שבטח יקרה בסופו של דבר)

פורסם

לא נראה לי.

פורסם

לא מכיר כזה VM לפיסי.

מה שיש לפיסי רץ תחת חלונות וזה לא מערכת עצמאי כמו שיש במחשבים הגדולים (של IBM .)

שם ה VM זה מערכת הפעלה CP, ולא תוכנית שעושה סימולציה בתוך מערכת הפעלה אחרת.

CP קיים ומפותח כבר מ 1967 ואני לא מאמין שמישהו כתב כזה או יכתוב כזה לפיסי.

פורסם

אפשר להבין מה בעצם אתה מנסה להשיג?

יש כבר היום פתרונות hypervisor שהם ברמת החומרה הנמוכה ביותר אבל אלו פתרונות לשוק ה enterprise לשימוש ב datacenter ולא למשתמשים פרטיים.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שלקחתם את זה רחוק מידי.

המטרה הפשוטה היא לעקוף בעיות תאימות בלי ריסטרט - משמע, להפעיל את XP בלי לצאת מ7..

(מיותר לציין שCompatibility mode לא עוזר לי)

מה שאני מחפש זה פשוט דרך להריץ את הXP בתוך win7, בצורה של VM או משהו בסגנון, אבל בלי לפגוע בווינדוס עצמו (שעדיין יוכל לפעול בכוחות עצמו), ובלי להתקין מחדש.

אני מבין שזה לא אפשרי, אז אני אוותר.

פורסם

הגרסה האחרונה של וירטואל בוקס יצאה עם תאימות לחלונות 7 בטא אז זה בהחלט פתרון טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים