פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר רוב הסיכויים שאני אבוא.... רק תנסו לא להיות מפוחדים מהבייבי שלי. 8) תגיד, צריך להביא COD5 כדי להיכנס? לא, רק את הסיריאל השם מוכר לי יש מצב הופעתם באיזה פאב בקיבוץ ליד חיפה פעם? הופענו רק באלפנט שבקריות.
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים יש לכם לינקים למייספייס של הלהקה בפוסט הראשון בת'רד הזה.מייספייס של להקה = שירים לדוגמא.
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים כאחד שלא יכול לסבול שירים בעיברית אני חייב להגיד שהלהקה שלך סיימון היא יוצאת מן הכלל.. חוץ מכמה שיריםזה לא הסגנון שאני אוהב אבל ההורים שלי אוהבים זה סבבה שיבואו אליכם שני קשישים? סתם....אגב השיר ONE DAY ניפלא! שתיהיה לכם הופעה מוצלחת מהנה ומרוששת קהל!ואם כבר אתה גיטריסט או זמר?
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים לא בא עד שלא מסבירים לי מה זה רוק ססגוניסטי! ססגונטיבי לא ססגוניסטי אה עכשיו הכל ברור! רוק מסוגנן עם השפעות של אחמד טיבי!
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים מחבר כאחד שלא יכול לסבול שירים בעיברית אני חייב להגיד שהלהקה שלך סיימון היא יוצאת מן הכלל.. חוץ מכמה שירים זה לא הסגנון שאני אוהב אבל ההורים שלי אוהבים זה סבבה שיבואו אליכם שני קשישים? סתם.... אגב השיר ONE DAY ניפלא! שתיהיה לכם הופעה מוצלחת מהנה ומרוששת קהל! תודה. אה עכשיו הכל ברור! רוק מסוגנן עם השפעות של אחמד טיבי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.