עבור לתוכן

שלום חברים מבקש את עזרתכם והמלצותיכם בעניין מכרזים ברשת, מה כדאי ואיך עושים ?

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה, אני עומד בפני רכישת מסך מחשב מסוג T220P . המחיר הזול ביותר בו מצאתי את המסך הוא 1160 ש"ח.

מצד שני, עניין המכרזים מאוד מאוד קורץ לי. אם אצליח לבצע רכישה בסכום של 800 - 900 ש"ח אני מאוד אשמח...

ראיתי כמה מכרזים כמו :

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QST220

או

http://www.getit.co.il/Prod/48482/

שניהם ב "מחיר פתיחה" של פחות מ 500 ש"ח! איך אני יכול לזכות במכרז כזה? אפשר אולי טיפים/ המלצות?

תודה רבה!

פורסם

יש גם מכרזים שמתחילים בשקל אחד, מה זה משנה?

הכל ממוחשב והמחיר קופץ אוטומטית למחיר שיהיה ריווחי לספק. אין פה קסמים ואין ארוחות בחינם.

פורסם

המכרזים האלה של ה"החל מ.." הם בולשיט אחד גדול, החנות שמוכרת מכניסה מחיר שאם אתה עובר אותו אז אתה "זוכה" ואם לא אז לא.. למספר שבהחל מ... אין שום קשר למציאות בכלל.

נגיד באוטו אם כותבים החל מ100000 אז מתכוונים שהדגם הכי פחות מאובזר וידני עולה מאה אלף, אבל אפשר באמת לקנות את האוטו במחיר הזה. במכרזים לעומת זאת זה מספר רנדומלי לחלוטין.

זה רק מציק כי אתה צריך להכניס את כל הפרטים שלך ואז רק אתה יכול לדעת מה המחיר... מה שכן, המחיר בדרך כלל זול יותר באיזה 50 שקל מבזאפ.. במוצרים מיושנים (לא כמו המסך הזה) יש אפילו הפרשים יותר גדולים.

פורסם
  • מחבר

ממש ככה?! אני זוכר שפעם מכרזים בוואלה ו P1000 היו להיט חבל על הזמן!...

תודה אנשים.

פורסם

יש גם מכרזים שמתחילים בשקל אחד, מה זה משנה?

הכל ממוחשב והמחיר קופץ אוטומטית למחיר שיהיה ריווחי לספק. אין פה קסמים ואין ארוחות בחינם.

:hizuk:

בעיקר לאחר שקניתי מכונת כביסה וכמעט מצלמה במכרזים, השתתפתי במשך שבועות וראית שאין ארוחות חינם. המחיר קפץ כמעט עד המחיר שניתן למצוא בחנויות.

פורסם

יש לציין שלפעמים אתה כן יכול להשיג מחירים זולים יותר מהמחיר הזול ביותר בזאפ (למשל), אבל מדובר באחוזים בודדים..

נגיד, פעם קניתי במרכז רסיבר שעלה משהו באיזור ה-4,000 ש"ח במחיר זול יותר באיזה 200-300 שקל מהמחיר הזול ביותר שמצאתי ברשת.

אבל זה נדיר, וזה בסך הכל אומר שהחנויות עושות עליו רווח דיי משמעותי לעומת המחיר של היבואן.

מה שכן, ההבדל הזה במחיר - גם אם הוא במקרה קיים - הרבה פעמים פשוט לא משתלם בגלל הכאב ראש.

תראה מה כתוב שם: "זמן אספקה: עד 24 ימי עבודה"

24 ימי עבודה הם קצת מעל חודש. למוצר שאתה יכול לקנות בכל חנות באופן מיידי או מקסימום בהזמנה של יומיים-שלושה..

הרבה פעמים כשמדובר במוצרים חדשניים (בעיקר גאדג'טים למיניהם) שהמחיר שלהם יורד כל הזמן ולא נשאר קבוע במשך שנה, יכול להיות מצב מגוחך שבו המחיר ירד במהלך ההמתנה שלך למשלוח בסכום גבוה יותר ממה שהצלחת לחסוך במכרז..

פורסם
  • מחבר

תודה חברים, אני אנסה לחפש איפה יוצא לי הכי זול לקנות את המסך הזה, אחרי תוספת ריבית של 12 תשלומים.

שוב תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים