עבור לתוכן

החלפת כרטיס מסך למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

האם אפשרי להכניס כרטיס מסך למחשב נייד hpשכרגע עובד על on board?

הרי גודל המארז של נייד HP עם gforce הוא אותו הגודל של אותו המחשב עם כרטיס מסך on board

תודה.

פורסם

יש כמה ניידים בודדים שתומכים בהחלפת כרטיס מסך, וגם להם יש כרטיסי מסך יעודיים ששונים מאלו של מחשבים רגילים.

אני בספק אם לHP יש ניידים כאלו.

פורסם
  • מחבר

השאלה האם ניתן לעשות את זה ידנית

פשוט לפתוח את המחשב ולארגן לזה מקום ותושבת.

האם בלוח אם יש סלוטים או חיבורים לזה.

אם אני יתן את דגם המחשב תוכל להגיד לי אם הוא תומך ?

פורסם

אני יכול להגיד לך שהוא לא תומך אפילו בלי שתיתן לי את הדגם של המחשב.

פורסם
  • מחבר

1. ואין שום דרך לא קונבנציונאלית לעשות זאת?

2. ושאלה לא קשורה

מה מידת ההשפעה של איכות כרטיס המסך על ביצועי מחשב שלא קשורים למשחקים וגרפיקה כבדה? (כגון טעינת אתרי אינטרנט, ניווט בווינדוס, ריצת תוכניות , פעולות מערכת ההפעלה , פוטושופ , עריכת תמונה)

והאם ככל שחוזק המחשב (גודל הזיכרון הפנימי ופיזי) עולה כך השפעת כרטיס המסך על הביצועים הופכת לרלוונטית פחות?

3. עוד שאלה לא קשורה

שמעתי שבקרוב יצאו כרטיסי מסך חיצוניים בחיבור USB, האם יש אמת בדבר?

תודה.

פורסם

1) מניסיון שלי (ושיגועי השכל שלי מול המומחים פה ;D ) כרטיסי מסך OB לא ניתנים לשידרוג כלל.

ישנם כרטיסי מסך "חיצוניים" שיושבים על אפיק PC-E שנקרא MXM וניתנים להחלפה אך יקרים מאוד.

אם אתה רוצה לדעת יותר

http://www.mxm-upgrade.com/

בנוגע לשאלה השניה שלך

2) אין השפעה כלל (שלא מומלץ כלל לערוך תמונות במחשב נייד בגלל הרזולוציה הנמוכה)

3) יש אמת בדבר אך אם מדובר בשימושי פוטושופ ואנטרנט זה לא יביא לך תועלת.

פורסם

3) והם גם יעלו לא מעט.

פורסם

USB2 לא מסוגל לעמוד בקצת התעבורה הנחוץ למעבד גרפי נורמלי, כך שכרטיסים כאלה לא יהיו שימושיים לשום דבר, מלבד האפשרות לחבר יותר מ-2 מסכים למחשב נייד.

הדרך היחידה לשדרג את כרטיס המסך במחשב הנייד שלך היא להחליף את כל לוח האם (וזאת בהנחה שלדגם הספציפי שאתה מדבר עליו הייתה גרסה של לוח האם שכללה כרטיס מסך לא מובנה).

פורסם
  • מחבר

2) אין השפעה כלל (שלא מומלץ כלל לערוך תמונות במחשב נייד בגלל הרזולוציה הנמוכה)

אז למה הדירוג שויסטה עושה לגבי רמת הגימור (של מערכת ההפעלה) המומלצת להרצה על המחשב כן עולה כאשר למחשב יש כרטיס מסך יותר טוב?

הדרך היחידה לשדרג את כרטיס המסך במחשב הנייד שלך היא להחליף את כל לוח האם (וזאת בהנחה שלדגם הספציפי שאתה מדבר עליו הייתה גרסה של לוח האם שכללה כרטיס מסך לא מובנה).

האבל לא לכל לוח אם יש בכל מקרה כרטיס מסך OB ? גם בניידים אשר מורכב להם כרטיס מסך לא OB

האם לא מדובר באותו לוח אם רק שניטרלו לו את הOB וחיברו לו חיצוני? (כמו שעושים בנייחים)

פורסם

אז למה הדירוג שויסטה עושה לגבי רמת הגימור (של מערכת ההפעלה) המומלצת להרצה על המחשב כן עולה כאשר למחשב יש כרטיס מסך יותר טוב?

בכדי שתרכוש מוצרים יקרים יותר שיתאימו את עצמם לדרישות של מערכת ההפעלה הלא מוצלחת הזאת? (שורה תחתונה מסחטת כסף)

אם אתה לא גרפיקאי או גיימר אין לך צורך בכרטיס מסך חיצוני כלל ואינך צריך להשתמש בויסטה כמדד לביצועים כולשיהם זו פלטפורמה שעליה אתה שם תוכנות שאיתן אתה עובד הדרישות שלהן חשובות יותר.

אבל לא לכל לוח אם יש בכל מקרה כרטיס מסך OB ? גם בניידים אשר מורכב להם כרטיס מסך לא OB

האם לא מדובר באותו לוח אם רק שניטרלו לו את הOB וחיברו לו חיצוני? (כמו שעושים בנייחים)

לכול נייד יש כרטיס OB שאיתו הוא עובד,לניידים עם כרטיסים חיצוניים יש תושבת PCI-E מיוחדת ולא לכול נייד יש אותה.

למחשבים יש יעוד מסוים,מחשב עם כרטיס OB יש צריכה נמוכה יותר של חשמל משמע אורך חיי סוללה רב יותר ופחות פליטת חום מאשר

עם כרטיס מסך חיצוני.

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים