עבור לתוכן

קבלו TI500 ב850 שקלים חדש

Featured Replies

פורסם

איזה נודניק ! !

פורסם

זה ג'יפורס 2 TI

שם הדגם המלא הוא

GeForce 2 Ti/500

זה נעשה כדי לבלבל את הלקוחות.

פורסם

מטומטם........

תקרא באתר של החברה....

זה gf2 ti.....

איזה תת רמה

פורסם
  • מחבר

שאני יבין מה כואב לך בדיוק?

לא טוב לך לך תעשה הפסקה אל תרשום תגובות מפגרות בפורום החומרה הטוב בישראל

פורסם

שאני יבין מה כואב לך בדיוק?

לא טוב לך לך תעשה הפסקה אל תרשום תגובות מפגרות בפורום החומרה הטוב בישראל

*שיעול*

:lol:

פורסם

sariti, אולי תחזור לתמיכה הטכנית של נטויז'ן, אתה סתם מתנהג כמו נודניק ומעליב פה אנשים.

אני מבטיח לך, כשתהיה לך שם משמרת ושרת הDIAL UP שלכם יקרוס בגוש דן(כמעט כמו בכל סוף שבוע), אני אתקשר להתלונן, ואז אני אבקש לדבר איתך ולא עם שום תומך אחר, שיגיד לי לבדוק את ההגדרות של הPROXY באיכספלורר ואת ההגדרות של האווטלוק, אוקי?

פורסם

אני מריח נעילה שלישית להיום.. .אתה הולך לשבור שיא כנראה :lol: :asthanos:

פורסם
  • מחבר

הנה גיפורס3 האמיתי ב 999 שקלים

ותתקנו אותי אם אני טועה

http://www.sinapsa.com/sites/Intersoft/item.asp?item=1396&coop=zap :)

אני חושש שזה טיאיי200

בכל מקרה נמאס כבר כל כרטיסי המסך זזתי לטייל

פורסם

כן, רק שזה Ti200.

ואני אתן לכם עוד הזדמנות להירגע לפני שגם הנושא הזה ינעל... בלי התקפות אישיות! >:(

פורסם

שגם הנודניק הזה ירגע קצת.....

הוא מגזים (למרות שגם אנחנו קצת...)

פורסם

בסיידר, אני רק מבקש מאחד התומכים הבחירים של נטויז'ן להזכיר לי את הגדרות שרת הNews שלהם, כי שרת הDIAL UP של נטויז'ן לא בדיוק עונה לי, ולא נראה לי שזה קשור להגדרות של שרת הMAIL שלהם. :lol:

פורסם

בסיידר, אני רק מבקש מאחד התומכים הבחירים של נטויז'ן להזכיר לי את הגדרות שרת הNews שלהם, כי שרת הDIAL UP של נטויז'ן לא בדיוק עונה לי, ולא נראה לי שזה קשור להגדרות של שרת הMAIL שלהם. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh: :biggthumpup: :biggthumpup: :biggthumpup:

פורסם

:lol: :lol: :lol:

צחוק צחוק, אבל החולירות האלה פעם באמת אמרו לי את הדבר הזה(לפני שבוע). התקשרתי להתלונן שהשרת DIAL UP שלהם לא עונה, או מתחבר ב12300, והם לא היו מוכנים לענות לי עד שהם לא עברו איתי על "כל ההגדרות" של המחשב שלי, וכשאמרתי להם ששרת הMAIL שלי מוגדר לספק אחר, הם אמרו לי שזה כנראה מזה. שבועיים קודם זה היה כי אני לא משתמש בPROXY שלהם...... :lol: :lol: :lol:

פורסם

מזל שאני כבר לא בדיילאפ........................

איזה כיף שיש כבלים!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים