פורסם 2009 בינואר 2516 שנים חברי פורום יקרים,יש לי בעייה שהתחילה לא מזמן לא בעקבות משהו מיוחד וזה מין "תקיעות" של שירים תחת Winamp או סתם כל תוכנה , כאשר מפעילים Internet Explorer או תוכנות כאלו או אחרות.Cpu Usage נע בין 20-30%.
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים גם אני ניתקלתי בתופעה הזו תחת Vista X64.יכול להיות שמדובר בבעיתיות של הדרייבר החדש של קריאייטיב. ניסית לחזור לדרייבר ישן יותר?
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר תאמת כן, וזה התחיל ככה פתאום ניסיתי כל דריבר אפשריומחקתי לצמיתות את הדריבר הקודם וזה עדיין ממשיך....מוזר אני כבר מתחיל לחשוש שהכרטיס קול עשה את שלו
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר כנראה שהבעייה טמונה איפהשהו במערכת ההפעלה, גם עם התקן Onboard התופעה ממשיכה
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים זה נשמע כמו סיפטום הדריבר הלא נמחק של מערכות ההפעלה של מיקרוסופט*. הכרטיס יעבוד לך טוב בכל מחשב חוץ מזה. תבדוק קודם וירוסים וכאלה. אחרי זה, אם זה לא עוזר, תפרמט - במידה ואין לך שום בעיה עם זה.בשניה שאני מזהה את זה - אני אישית מוותר. הבזבוז זמן מטורף.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר אני נגד פירמוט, הפירמוט זה הפיתרון האחרון, רוגלות ווירוסים אין, כרטיס מסך OnBoard גם נוסה כפי שציינתי והתופעה עדיין ממשיכההרי יש הבדלים בין הדריבר של Onboard לבין Creative.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים כמובן. אני מבין למה אתה נגד.המחשב בכללי עובד רגיל ? הבעיה היא רק בכרטיס קול?
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים יש לי בעייה שהתחילה לא מזמן לא בעקבות משהו מיוחד וזה מין "תקיעות" של שירים תחת Winamp או סתם כל תוכנה , כאשר מפעילים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.