עבור לתוכן

המלצה על דיוידי של זורו. מי מכיר דגם 2200?

Featured Replies

פורסם

שלום,

ראיתי בהום סנטר דיוידי של זורו.

XORO 2200

מישהו מכיר? הוא טוב?

לא ראיתי ביקורות בחול.

תודה לעונים.

פורסם

שמע, Xoro הייתה אחת החברות המעולות בתחום בתחילת דור הDIVX והתרגומים

חברה גרמנית אמינה עם המוצרים שהיו הטובים ביותר בשוק(היה לי hsd415 שעלה בזמנו 1000+).

בכל אופן לאחר איזה שנתיים- שלוש החברה סגרה את הייצוג שלה בארץ , היבואן, גם היה אתר רישמי XORO ISRAEL שנסגר,

ומה שנשאר זה מכשירים עודפי מלאי סדרות 4000 ואחרים.

הייתה לי בעייה עם מגש לא נשלף, ולך תחפש שירות בשבילו..

בכל אופן ראית מכשיר דגם 2200 בהום סנטר? זה נדיר מאוד לא רואים כאלה בארץ, זה מכשיר מהקטלוג החדש שלהם בחו"ל ,איכותי, אבל לא אמליץ לך לקחת מכיוון שהייבוא כנראה אפור, או מסין, או שאכן קם לו איזה יבואן קטן חדש למוצרי XORO ? חובה לבדוק את העניין כי אין את המוצרים בשוק.

בכל אופן לסיכום, עזוב אותך שטויות, קנה PIONEER סדרה 300/400, במחיר טוב מוצר איכותי ומהאמינים בשוק כולל שירות מעולה. בהצלחה 8)

פורסם
  • מחבר

ברור שהייתי קונה אבל,

יש לXORO 2200 חיבור USB מקדימה! ויש אחריות לשנה. אז נראה לי שאלך עליו.

בעיקרון אני רוצה DVD הכי זול שיש עם חיבור USB קידמי. ראיתי שיש במחסני חשמל ב150 שח אבל אני חושש ממנו.

ועוד שאלה, לא ראיתי אפשרות לעדכן את הקושחה של המכשיר... גם לא באתר הראשי. איך עושים זאת?

תודה.

פורסם

סתם שתדע, עוד 100 שקל ויש לך טושיבה במחסני חשמל...

פורסם
  • מחבר

סבבה ועוד 200 שח יש לי....

השאלה מה הטעם להוסיף?

אני מחפש DVD זול ואיכותי אך לא שיא האיכות (צפיה).

לא משנה לי אם אין לו HDMI אפילו.

ועוד דבר, מישהו מכיר את ה FUJICOM CDP-001 ?

גם הוא קורא כתוביות ותומך עדכונים ויש לו חיבור USB מקדימה וכו'. והוא עולה 200 שח.

במחסני חשמל יש DVD ב 150 אבל אינני יודע מה הוא בכלל, חוץ מהחברה שהיא מותג מדבקה: Premier

בקיצור אני מחפש DVD זול ויעבוד פעם בשבוע ושיהיה לו חיבור USB מקדימה.

תודה לעונים! :)

פורסם

אני אסביר לך מה הטעם, היו לי 3 נגנים ג'נריים ועם כולם התעוררו בעיות או שלא היו איכותיים.

זול זה הכי יקר, יום אחד תלמד

פורסם
  • מחבר

כך חשבתי אך ב3 שנים האחרונות, זול יצא זול וזהו...

פורסם

אני ממליץ בחום להתרחק מנגני הDIVX הזולים, במיוחד אם אפשרות חיבור הUSB חשובה לך. תריץ חיפוש בפורומים של HOMETHEATER

ותראה.

פורסם
  • מחבר

הרצתי חיפוש ו XORO הוא מכשיר מעולה לכך. הבעיה היא שאין עדכונים יותר...

ראיתי גם פרימייר במחסני חשמל. גם הוא יספק אותו אך אינני יודע איזה גודל הכתוביות שהוא מציג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים