פורסם 2009 בינואר 2516 שנים קודם כל אני מקווה שזה שייך לפורם הזה ואם לא מצטער. כל קובץ שאני מוריד(בעיקר קבצים דיי גדולים) הם לא יורדים טוב. אבל הקטע שהם יורדים ב100% ומועתקים טוב למחשב(עקבתי אחרי זה) זה לא משרת מסויים זה פשוט כל קובץ גדול כל משחק שאני מוריד שהוא בחלקים אז כולם פגומים המחשב הוא דיי חדש ומההתחלה הייתה הבעיה, והמחשב גם עבר פירמוט אז זה לא הבעיה. יש למישהו פיתרון? ואני לא כזה מבין במחשבים בלשון המעטה אז תתחשבו
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים בעיות CRC לרוב נגרמות מOC לא יציב או בעיה בזיכרון RAM.אם יש לך OC תבטל אותו, לבדיקת זיכרנות תשתמש ב memtest (רצוי להריץ כמה לולאות רצוף).
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים OC אני מנחש שאין לך אבל כדי שתבדוק זכרונות שכמו שכבר אמרו לך אם תוכנה בשם ממטסט תוריד אותה מפה זה יחסוך לך זמן ואם אתה לא יודע איך להשתמש בה יש מידע בסטיקילא בטוח שזה הבעיה אבל תתחיל בבדיקה הזאת ותעדכן[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים איזה אנטי וירוס\ FIREWALL יש לך ?נשמע לא קשור, נכון ? זהו שכן, יש כאלה שמתקינים לך דרייבר נוסף לכרטיס רשת ודופקים את כל התנועה.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים כמו שכתבתי, פגם בזיכרונות.תנסה להרית את הבדיקה עם כל סוטיק בנפרד כדי להבין אם יש בעיה נקודתית עם אחד מהם וכאשר אתה יודע מה בעייתי פשוט להחליף.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר אין לי מושג מה לעשות, אני יתן למישהו שמבין שיתעסק עם זה. תודה בכל מקרה.אגב, יש מצב שהבעיה בחיבורים או משהו כזה?
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים יכול להיות שהבעיה בזכרונות אבל יכול להיות גם עוד דברים שכדאי לנסות קודם.היתה לי בעיה דומה בעבר. איזה לוח אם יש לך? כי יש תקלה שנפוצה בכרטיסי רשת מסויימים.נסה לבטל משהו שנקרא Task Offload בלשונית Adevanced במאפיינים של הכרטיס רשת ב- Device Manager[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים קודם כל אני מקווה שזה שייך לפורם הזה ואם לא מצטער.כל קובץ שאני מוריד(בעיקר קבצים דיי גדולים) הם לא יורדים טוב.אבל הקטע שהם יורדים ב100% ומועתקים טוב למחשב(עקבתי אחרי זה)זה לא משרת מסויים זה פשוט כל קובץ גדולכל משחק שאני מוריד שהוא בחלקים אז כולם פגומיםמדובר פה על WAREZ והוא עובר על החוקים לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.