פורסם 2009 בינואר 2516 שנים הי,לאחרונה המחשב שלי(מפרט בצד) נתקע ומראה מסכים כחולים,בחלק מהמשחקים מסך כחול וחלק סתם נתקע.(קורה רק במשחקים)מה לעשות?יש לציין שהוספתי זיכרון ,לא יודע עם קשור בגלל שחרי ההוספה המחשב עבד מעולה כשבוע.והוא גם לא מתחמם. יש מצב שאחד מהזכרונות תקולים?תודה(:
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים יכול להיות - מסך כחול יכול לנבוע גם מחומרה וגם מתוכנהלבדיקת זכרונות תפעיל MEMTEST
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים מחבר יכול להיות - מסך כחול יכול לנבוע גם מחומרה וגם מתוכנהלבדיקת זכרונות תפעיל MEMTEST אפשר קצת הסבר איך מפעילים את התוכנה?יש תוכנות נוספות?אם זה קורה רק בשני משחקים מסויימים זאת כנראה בעיית תוכנה לא?
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים מה המשחקים ?האם הדרייברים שלך מעודכנים ?מה הטמפ' של המעבד - CPU/GPU במאמץ ?
פורסם 2009 בינואר 2516 שנים מחבר מה המשחקים ?האם הדרייברים שלך מעודכנים ?מה הטמפ' של המעבד - CPU/GPU במאמץ ?עד עכשיו קרה לי בGTA IV וworld of goo אבל לא שיחקתי בהרבה משחקים מאז,אבדוק מחר משחקים נוספים.המעבד והכרטיס די קרירים:מעבד:47 מעלות מקסימום במאמץ.כרטיס: 48 מקסימום במאמץ.
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים "מסכים כחולים ותקיעות" לא מצאת שם יותר "שם של סרט פורנו" לת'ראד הזה?! מצטער על הספאם אבל זה פשוט קפץ מהמסך
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר חח צודק שיניתי. ביינתים עוד לא קרה לי עוד פעם מאתמול אז כנראה שהסתדר.
פורסם 2009 בינואר 3016 שנים מחבר אוף היום זה חזר(התקיעות) .עזרה מישהו?שזה קורה לא ניתן לעשות שום דבר רק ריסט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.