עבור לתוכן

האם כדאי ואיפה כדאי לקנות כ.מסך HD3850 256MB באזור חיפה?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת, אני סטודנט בלי רכב אז בעייתי לסוע רחוק מחיפה.

מעדיף מקום טוב שמכבד אחריות ולא מפקיע מחירים.

לפני מספר ימים בדקתי המחירים נעים בין 320-350.

בדקתי 2 חברות SAPPHIRE וPALIT (ואיזה מהחברות גם כדאי לבחור?) או שיש כרטיס יותר טוב במחירים אלו.

תודה מראש.

פורסם

אפשר לשאול למה דווקא בחרת את הHD3850? (כשיש לך כרטיסים טובים ממנו בטווח המחירים)

פורסם
  • מחבר

כמובן שאפשר לשאול אפילו רצוי.

אין לי נסיון רב בחומרה שמתעדכנת כל חודש.

אני בעל נסיון עם החומרה עצמה הרכבה וכו', עכשיו עברתי מספר פורומים ששאלתי מה עדיף למערכת שלי שהיא:

P4 521 2800MHZ PRESCOTT 1MB CACHE

MB GIGABYTE 8I945PL-G

2XDDR 2 667 SAMSUNG 1GB

ASUS 6200 TB 64-256MB

PSU NO NAME 250W

HD SATA 160GB

DVDW

בקשר לספק אני יודע שהוא לא מספיק ואני מחליף אותו גם. עכשיו בשביל לא ליצור צואר בקבוק בקשתי מתושבי פורומים שיציאו לי משהו שיתאים לי.

אמרו ש3850 הבחירה הכי טוב. אחרי שקיבלתי את ההצעה בדקתי בעצמי מכל מיני אתרים בכל מיני שפות ודיברו על 3850 מילים מאוד חמות.

זהו בעצם הכרטיס שהיה קוץ בת\/ת של NVIDA. בעצמם הוא די זול ולא רע.

אם יש משהו יותר טוב להציא אני תמיד רוצה להקשיב לאנשים שמבינים יותר ממני.

אגב המחשבה ההתחלתית שלי הייתה לא להשקיע מעל 200 ש"ח כי חשבתי גם הכרטיס הכי מעפן יהיה יותר טוב מ 6200 שהוא בקושי מפעיל משחקים ישנים.

עכשיו אני לא גיימר כבד אני רוצה רק שGOTHIC 3 ירוץ לי נורמאלי וזהו.. ואולי גם PES 2009 ואני לא דורש את ההגדרות הכי גבוהות, כי בכל מקרה זה לא מחשב שלי.

זהו בערך... את האמת אין לי הבדל או העדפה בין NVIDIA לATI העיקר שGOTHIC 3 יעבוד ואני מפסוט.

פורסם

:\ לגוטיק יש דרישות מעבד גבוהות יחסית,דבר נוסף זה ש3850 לא יעזור לך כולכך כי המעבד שלך חלש מידי עבורו.

פורסם
  • מחבר

אפשר לשאול למה דווקא בחרת את הHD3850? (כשיש לך כרטיסים טובים ממנו בטווח המחירים)

ואיזה טובים ממנו יש??

:\ לגוטיק יש דרישות מעבד גבוהות יחסית,דבר נוסף זה ש3850 לא יעזור לך כולכך כי המעבד שלך חלש מידי עבורו.

תראה אני מריץ גוטיק על MAX במערכת 2GB זכרון E8400 וGTX260

מה שיש לי זה מעבד יותר חלש ובעיה שהכרטיס מסך שלי גמור כבר.

אז חברה בבקשה תגידו מה כדי לעשות ואיזה כרטיס מסך אני רוצה בימים הקרובים ללכת כבר לקנות לפני שהחודש נגמר.

פורסם

צריך לחפש HD2600XT או HD1950GT

פורסם
  • מחבר

וואי נאי לא מבין חפשתי עכשיו באינטרנט וברוב הפורומים והTESTים כתוב ש3850 יותר חזק...

אם אתם אומרים שהוא יותר חלש זה לא אמור להיראות בבדיקות עם FPS במשחקים ובנצמרקים...?

פורסם

על המערכת שלך הוא יתן את אותם הביצועים שיתנו הX1950GT וה2600XT

פורסם
  • מחבר

עכשיו הבנתי אני אבדוק איפה אפשר עוד להשיג אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים