פורסם 2009 בינואר 2516 שנים כל פעם שאני מדליק את המחשב לפני עליית הוינדוס אני מקבל את ההודעה:"NTLDR is missing" והוינדוס לא עולה.אם אני שם את דיסק ההתקנה של הוינדוס משום מה אין את ההודעה והוינדוס עולה כמו שצריך...למה זה קורה?
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים נראה בסדר.תבדוק סדר בוט בביוס שקשיח ראשון שלך מסומן שם.תשים את NTLDR שכאן ב :C (בשורש שלו.)אם לא עזר תריץ FIXMBR מ RECOVERY CONSOLE [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר נראה בסדר. תבדוק סדר בוט בביוס שקשיח ראשון שלך מסומן שם. תשים את NTLDR שכאן ב :C (בשורש שלו.) אם לא עזר תריץ FIXMBR מ RECOVERY CONSOLE בדקתי סדר בוט. מסודר טוב. ניסיתי להפוך, לא עזר. שמתי את ה-NTLDR V ב-D (כי זה הכונן של הוינדוס) לא עזר. עשיתי FIX MBR, לא עזר. החלפתי בין ההארדיסקים בחיבור של הSATA, לא עזר ואפילו לא נתן לי להעלות את הוינדוס עם הדיסק של הוינדוס. החלפתי בחזרה והוינדוס עולה כמו מקודם רק עם הדיסק. מוזר...
פורסם 2009 בינואר 2616 שנים מחבר אבל D זה הכונן של הוינדוס שלי, תסתכל בתמונה גם.כנראה בפירמוט האחרון הפכתי את המחיצות בטעות.ונניח שאתה עדיין מתכוון שאני אשים את הקובץ ב-C, איפה לשים אותו? (אין לי שום תיקיית וינדוס ב-C).
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מה יהיה ?כתבתי לך כבר פעמים: לשים אותו ב :C .ישר ב C ולא בשום תיקיה שלו. בספרית השורש.מה פתאום ב windows ?
פורסם 2009 בינואר 2716 שנים מחבר מה יהיה ?כתבתי לך כבר פעמים: לשים אותו ב :C .ישר ב C ולא בשום תיקיה שלו. בספרית השורש.מה פתאום ב windows ? אין לי מושג מה זה ספריית השורש. אשמח אם תוכל להסביר לי.ובבקשה אם אתה יכול תפסיק עם ה-"אני אמרתי" ו-"מה יהיה" וכאלה.. אני לא מנסה להילחם איתך או משהו, פשוט לא הבנתי. ;D
פורסם 2009 בינואר 2816 שנים הוא התכוון לומר לך שתיקח את הקובץ NTLDR, תלך ל- "המחשב שלי" תפתח את כונן C ותשים אותו שם. זה הכל.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים שמתי שם, לא עוזר... :-\תכניס את דיסק ההתקנה של ווינדוס לכונן הדיסקים שלך, תוודא שבביוס סדר האתחול פונה קודם כל לכונן דיסקים. תפעיל מחדש את המחשב ותאשר לו שיקרא מהדיסק, כשיעלה המסך הכחול של התקנת ווינדוס, תלחץ על מקש Enter לאחר מכן F8 ואח"כ תלחץ על המקש R. ותתחיל בשלב תיקון הווינדוס, אין לך ממה לחשוש זה לא מוחק שום קבצים מהדיסק קשיח זה רק מתקן את הווינדוס. ( שים לב שבזמן התיקון אתה תתבקש להכניס מספר סידורי לווינדוס כמו בהתקנה ראשונית ) שיהיה בהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.