עבור לתוכן

רמקולים למחשב תקציב 1200

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה לרמקולים למחשב ב1200 שקל בעיקרון אני צריך אותם רק בישביל לשמוע מוזיקה ושהיו מאוד חזקים

פורסם

יש רמקולים טובים של LOGITECH אבל אני איתי משום מה מעדיף את CREATIVE.

LOGITECH מבחינתי נתפסה כעכברים/מקלדות ועכשיו היא גם עושה רמקולים.. זה מזכיר את LG שהם כלבוייניקים כאלה,

אל תבין אותי לא נכון ל LOGITECH יש רמקולים מצויינים שחבר שלי משתמש בהם, זאת סתם העדפה שלי ללכת על CREATIVE.

בכל אופן לך על SURROUND (5.1

פורסם

עבור מוסיקה, עדיף לקחת תצורת סטריאו 2.0, ובתקציב שלך יש את :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676558

שהם חזקים ומומלצים.

עוד דגם מומלץ:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598021

ממש לא לא חובה.

אני אישית לא מתאר לעצמי לשמוע את המוזיקה שאני שומע (אלקטרו האוס , מוזיקה שחורה) בלי הבאס שמוסיף כלכך הרבה!

זה מאוד תלוי באיזה מוזיקה אתה שומע.

לי יש MX5021 ואני מאוד מרוצה מהם , רק כרטיס קול והם יהיו מושלמים. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

נגיד אים אני קונה תרמקולים של קריאיטיב ט 40 אז נישאר לי עוד 400 שקל אז אני יכול אולי לקנות סאב וופר ולחבר אותו אליהם?

פורסם

במקרה זה יהיה עדיף ללכת מראש על תצורת 2.1 כגון MX5021 של אלטק או harman kardon soundsticks שיש להם עיצוב מעניין וסאונד מצויין למוסיקה.

מציע לך לשמוע בחנות הבדלים בין 2.0 ל2.1 לפני שאתה מחליט.

פורסם

כמו שהמלצתי בעבר ואלה ששמעו להצעתי מודים לי מקרב לב.

עדיף לך לקנות זוג רמקולים מדפיים+מגבר ולחבר למחשב. הרבה יותר טוב מכל מערכת מחשב שתמצא.

ב1000 ש"ח אתה יכול לקנות מיני-101 של אומגה אודיו. חנות המפעל נמצאת בחולון.

http://www.omega-audio.co.il/HTMLs/article_en.aspx?C2015=11982&BSP=11981&BSS621=11982&BSCP=11993

תצטרך לקנות מגבר וכבלים. ממליץ על מגבר וינטאג' שיעלה כ300 ש"ח וכל העסק מקסימום יגיע ל1400 ש"ח ותהנה פי אלף.

פורסם

עדיף לך לקנות זוג רמקולים מדפיים+מגבר ולחבר למחשב. הרבה יותר טוב מכל מערכת מחשב שתמצא.

מצטרף להמלצה. בתור אחד שקנה רסיבר ורמקולים מדפיים טובים, אין מה להשוות ולעולם לא תרצה רמקולים של מחשב יותר

פורסם

עבור מוסיקה, עדיף לקחת תצורת סטריאו 2.0

ממש לא מסכים.

1. זה תלוי מאוד בסוג המוסיקה. לדוגמה, אני, ששומע בעיקר מטאל ורוק, לא יכול לדמיין את המוסיקה שלי בלי הסאבוופר האהוב שלי. (לדעתי לשמוע מטאל בלי באס מספק הורס את כל החוויה)

2. גם למוסיקה שקטה ורגועה יותר, כגון פופ, אינדי וכו', אני ממליץ על להוסיף סאבוופר הנותן המון עומק למוסיקה והופך אותה להרבה יותר מהנה.

ב1000 ש"ח אתה יכול לקנות מיני-101 של אומגה אודיו. חנות המפעל נמצאת בחולון.

http://www.omega-audio.co.il/HTMLs/article_en.aspx?C2015=11982&BSP=11981&BSS621=11982&BSCP=11993

תצטרך לקנות מגבר וכבלים. ממליץ על מגבר וינטאג' שיעלה כ300 ש"ח וכל העסק מקסימום יגיע ל1400 ש"ח ותהנה פי אלף.

אמנם עם רמקולים כאלה הוא יהנה הרבה יותר מאשר עם מערכת 2.0 של רמקולים לווייניים, אך עדיין חסר כאן סאבוופר.

מה שמצריך השקעה של עוד לפחות 300 ש"ח בשביל הסאב, וכאן מדובר בחריגה קצת רצינית.

בכל מקרה, אם אפשרי לחרוג, שילוב מעולה יהיה מגבר וינטאג' נחמד משנות ה80, זוג מדפיים כגון המיני-101, וסאבוופר יד שניה שיעלה בסביבות ה 300-400 ש"ח (תלוי בדגם)

פורסם

ערוץ הסאב לא נחשב ערוץ כיווני. זה נכנס לחלוטין להגדרה של סטיראו שני ערוצים.

מה שכן להתאים באס לרמקולים ולכוון אותו מבחינת עוצמה ומקום זה משהו שלפעמים קצת מתיש.

פורסם

מתי אמרתי משהו שונה מכך?

מה שאמרתי זה שהחוויה שונה לגמרי, והרבה יותר טובה יחד עם סאבוופר.

נכון, זה לוקח קצת זמן ומאמץ, אבל הם בהחלט שווים את זה.

כמו סידור כבלים במארז-לקרוע את התחת שעה אחת בשביל חצי שנה שתהנה ממחשב קריר ושקט..

רק שכאן אתה ממש לא קורע את התחת, פשוט מזיז אותו קצת :)

פורסם

אוקיי אז כנראה מדובר באי הבנה, היה נראה שהוא טען שלמוזיקה עדיף סטיראו על 5.1 שהמליצו הודעה לפני ואתה ענית שזה לא נכון תוך כדי התיחסות של 2.1 מול 2. בקיצור שרשרת של אי הבנות :) העיקר שזה הובהר.

אני לא חושב שסאב קשור רק להזזות (שזה ללא ספק הכי מתיש) אלא גם להמון כיונונים, החל מהגדרות במגבר (אם יש) ועד להגדרות בסאב. ולפעמים כשחושבים שהכל טוב אז מגיע סגנון מוזיקה שונה שקוטל את הכיוון הקודם ומצריך ממוצע כיונונים אחר, וזה יכול לא להיגמר אף פעם. בכל מקרה זה קריטי יותר שנושא האיכות ביחד עם רכיבים איכותיים נכנס לתמונה.

אני אישית גם חושב שסאב טוב מוסיף המון למוזיקה כשמדובר בלא מעט רמקולים מדפיים, בעיקר אם אי אפשר להעמיד אותם על סטנד טוב שלפי ההתרשמות שלי יכול לשפר מאוד את הבאס בלא מעט מקרים. לגבי התאמה של סאב לרמקולים צריך קצת מזל או ידע מראש, לי דווקא היה מזל והסאב משלים בצורה מעולה את הבאס ברמקולים החדשים שלי - נותן את הפאנץ' הנמוך לבאס המהודק והחסר של הרמקולים (Triangle Titus 202) בצורה שקופה מאוד בסגנונות המוזיקה שאני מאזין לאחרונה. הסאב הוא SUB10 של OMEGA AUDIO.

פורסם

אם כבר נכנסנו לעניין הזה..

לדעתי הכוונונים זה הכי מתיש >:(

מפעיל שיר\אלבום אחד, הכל נשמע מעולה ואז אתה עובר לאלבום אחר ומגלה שזה נשמע גרוע.

אם אתה עצלן ומוכן להתפשר קצת, כדאי להכין רשימת השמעה של 5 שירים, אחד מכל סגנון (סגנונות כמה שיותר שונים) ולנסות להגיע למצב שישמע טוב בכל הסגנונות.

עוד אופציה מעולה - אם יש לך רסיבר חדש יחסית ברוב המקרים אתה יכול להכין לעצמך PRESETS של אקוולייזר..

אז מכינים איזה 3 כאלה, אחד לכל סגנון ומחליפים ביניהם דרך השלט\כפתור ברסיבר :)

ואם יש לך רק מגבר, תצטרך כל פעם לכוון מחדש. (וזה הכאב ראש שאני מדבר עליו)

(אלא אם כן המקור הוא מחשב, ואז פשוט מכינים EQ PRESETS דרך הפובאר\כל נגן אחר בו אתם משתמשים)

למזלי, אני הצלחתי להגיע למצב ב EQ שמתי שאני מחליף בין סגנונות שונים של מוסיקה כל שאני צריך לעשות זה לסובב את הפוטנציומטר של הווליום בסאבוופר, והכל מסתדר (למשל בדת' אני בד"כ מעלה את הבאס לרמה גבוהה יחסית, בבלאק זה בינוני וברוק זה נמוך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים